Prijava

Vaša prijava

SA ŽUPANIJSKIH TERENA: U nedjelju derbi Mraclin-TOP

[]

Pred nama je još jedan izuzetno zanimljivih nogometni vikend na terenima županijskih liga
U Jedinstvenoj županijskoj ligi na rasporedu je 19. kolo, a derbi utakmica igra se u nedjelju u Novoj grabi gdje Mraclin traži početak nove pobjedničke serije. U goste trećeplasiranom Mraclinu stiže za poziciju bolje rangirani TOP, koji ima tri boda prednosti. Ulog je višestruk, a motiv više zasigurno na strani Parikožara, koji će se gostima iz Kerestinca željeti odužiti za težak poraz teniskim rezultatom iz prvog dijela sezone.

Utakmica u Mraclina igra se u nedjelju od 16 sati, a u istom terminu još se sastaju; Stupnik-Samobor, Vatrogasac-Polet, Dinamo-Turopoljac, Vinogradar-Rakovec i Rakov Potok-Lomnica. Kolo sutra od 15 sati otvaraju; Sloga-Ban Jelačić, Naftaš Ivanić-Strmec i Klas-Sveta Nedelja.

U Prvoj županijskoj ligi-Istok igra se 18. kolo koje će sutra derbi utakmicom u Kloštru od 15 sati otvoriti Kloštar-Ban Jelačić. Nedjelja donosi utakmice; Meštrica-Zvekovac, Posavec-Dinamo Hidrel, Gaj-Lonja, Vatrogasac-Milka Trnina, Dubrava-Buna i Ostrna-Kupa.

U 20. kolu 1. ŽNL-Zapad igraju; Sava-Mladost (L), Bestovje-Jaska, Zrinski-Mladost (KD), Sloga SUZA-Savski Marof, Klokočevac-Tigar Rakitje, Pušća-Bregana, Mladost (KS)-Novaki, Vrh-Jamnica i BSK-Krašić.

Objava SA ŽUPANIJSKIH TERENA: U nedjelju derbi Mraclin-TOP pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.