Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Kurilovec srušio Segestu i učvrstio se na vrhu

[]

Rezultatski uspješan niz, nogometaši Kurilovca nastavili su i u današnjem dvoboju protiv sisačke Segeste koja je na Udarniku poražena s 2:1. Kako je prvi pratitelj Jarun, osvojio tek mršavi bod u susretu protiv Španskog, razloga za zadovoljstvo među Kurilovčanima, bilo je na pretek, jer momčad trenera Marka Pancirova sada ima tri boda više od njih.

Sjajno je domaća momčad ušla u susret i nakon prvih dvadeset minuta imala vodstvo od 2:0 golovima Dianeževića i Rajića s kojim se otišlo i na odmor. Nastavak susreta donosi nešto bolju i konkretniju igru gostiju iz Siska koji su u 57. minuti preko Morgada došli do smanjenja rezultata iz kaznenog udarca.

Tražili su gosti nakon toga izjednačujući pogodak, no mreža domaćeg portira Jana Debijađija ostala je netaknutom u preostalom vremenu čime je moglo započeti novo slavlje u redovima Kurilovca, iz čije je svlačionice i ovoga puta dopirala glasna pjesma.

3. HLL SREDIŠTE, 19. KOLO
NK KURILOVEC – NK SEGESTA 2:1 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Dianežević (8), 2:0 Rajić (20), 2:1 Morgado (57-11m)
NK KURILOVEC: Debijađi, Spudić (od 77. Tolj), Ćosić, Šarić, Adžić (od 85. Sudar), Cruz, Sedlaček, Dianežević (od 68. Hodak), Marinić, Čurek, Rajić. TRENER: Marko Pancirov
NK SEGESTA: Skender, Paez, Kapac (od 57. Ninčević), Šipuš, Morgado, Brossa, Perez, Stojaković, Križe (od 79. Matić), Vrebac (od 68. Alapić), Wirekoh. TRENER: Jordi Blanco Moreno

Objava VIDEO/FOTO: Kurilovec srušio Segestu i učvrstio se na vrhu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.