Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mladost svladala Vatrogasac i dodatno zakomplicirala borbu za tron

[]

Jedan od dva derbi susreta 1. ŽNL, odigran je u Obrezini gdje je domaća Mladost ugostila susjede iz Kobilića, momčad Vatrogasca. Domaća momčad susret je dočekala nakon što su u prošlom kolu pauzirali, dok je Vatrogasac na domaćem travnjaku bio bolji od Milke Trnine.

Nakon devedeset odrađenih minuta više razloga za zadovoljstvo bilo je u domaćim redovima, jer Mladost je pobjedom od 2:1 nastavila proljetnu pobjedničku seriju i ostala u utrci za prvim mjestom i plasmanom u toliko željeni viši rang.

Mladost je sjajno otvorila susret te je u drugoj minuti povela golom Marija Tadića. S minimalnim vodstvom otišlo se na odmor, a rezultat se nije mijenjao do 68. minute kada se od Vjekoslava Čavara jedna lopta odbila u vlastitu mrežu. Vatrogasac je u preostalom vremenu uspio tek u 84. minuti preko Marka Novaka stići do počasnog pogotka.

Ovom pobjedom Mladost je skočila na četvrtu poziciju s 32 boda, koliko ima i petoplasirani Vatrogasac. Vodeća Kupa ima četiri boda više.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA-ISTOK, 19. KOLO
NK Mladost – NK Vatrogasac 2:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 M.Tadić (2), 2:0 Čavar (68-ag), 2:1 Novak (84)
NK MLADOST: Miklec, Stanušić, Šorša, M.Tadić, B.Ivančić, Smajić, M.Ivančić, Periša (od 90. Rajičević), Pejak (od 65. Kadoić), Selihar (od 86. Lacković), Zrnčić (od 84. Havidić). TRENER: Josip Tadić
NK VATROGASAC: Caput, Šašić, Čavar, Antunović, Muhić, Kontić (cap.), Ivkić, Landeka (od 75. Vuković), Batinić (od 27. Novak), D.Matković, Štefner (od 75. Grilec). TRENER: Nino Matković

Objava FOTO: Mladost svladala Vatrogasac i dodatno zakomplicirala borbu za tron pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.