Prijava

Vaša prijava

Vatreni dolaze u Veliku Goricu

[]

Pred Velikom Goricom krajem svibnja i početkom lipnja dva su najveća nogometna događaja u povijesti turopoljskog nogometa. 19. svibnja na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrat će se finalna utakmica Kupa, dok će 2. lipnja Velika Gorica biti domaćim međunarodne utakmice seniorske reprezentacije Hrvatske, koja će u sklopu priprema za Euro ugostiti Armeniju.

-Velika Gorica će imati priliku pozdraviti najbolje igrače reprezentacije Hrvatske u kojoj će osim bivših i sadašnjih igrača Gorice Ante Budimira i Kristijana Lovrića istrčati i treći Goričan Marcelo Brozović. Unatoč tome što je za Goricu za sada 2020. godina bila povijesno najbolja, povijest se ipak voli ponavljati, a nakon što smo u našem gradu prvi imali priliku dočekati i čestitati Hrvatskoj na svjetskom srebru u srpnju 2018., tri godine poslije imat ćemo priliku baš to svjetsko srebro ispratiti na prvenstvo Europe- istaknuo je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko u objavi na Facebooku, gdje je između ostaloga pohvalio i podršku lokalne zajednice.

– Sve ovo ne bi bilo moguće bez iznimno kvalitetne podrške lokalne zajednice u izgradnji i održavanju sportske infrastrukture na području cijelog grada i svih sportova, a ovakvi sportski događaji su samo potvrda da smo napravili vrhunski posao u posljednjih nekoliko godina na svim poljima. Vidimo se u Velikoj Gorici! – zaključio je svoju objavu Črnko.

Objava Vatreni dolaze u Veliku Goricu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.