Prijava

Vaša prijava

Kurilovec dočekuje Dugo Selo, trener Pancirov u napadu kreće sa Sudarom

[]

Trećeligaška karavana već sutra nastavlja s odigravanjem prvenstvenih utakmica. Na rasporedu je 21. kolo u koje na Udarnik na noge vodećem Kurilovcu dolazi Dugo Selo, koje je u uskršnjem kolu tri boda osvojilo u gostima kod Gaja.

-Idemo i srijedu učiniti dobrom, kao što smo to učinili i za vikend- u najavi sutrašnjeg susreta će trener Kurilovca, Marko Pancirov čija momčad ovoga proljeća nije prosula niti boda.

Nažalost u sutrašnjeg dvoboju Pancirov ne može računati na požutjele Cruza i Šarića, dok zbog isključenja u Lučkom nema niti Čureka.

-Tek sada će javnost vidjeti našu snagu, kada u igru uđu igrači koji su do sada bili na klupi. Cruz je u pet utakmica postigao pet golova, i normalno da je bio standardan, no vjerujem da će brzonogi Marin Sudar sutra biti iznenađenje za sve- kaže nam Pancirov, koji respektira sutrašnjeg protivnika.

-Ne očekujem nimalo laganu utakmicu, jer Dugo Selo je dobra i čvrsta momčad, no vjerujem kako ćemo uspjeti pronaći rješenje i za njih i nastaviti ovaj pobjednički niz- zaključio je Pancirov.

Utakmica na SRC Udarnik igra se od 16,30 sati, a uz sraz Kurilovec-Dugo Selo, sutra još igraju; Vrbovec-Gaj Mače, Maksimir-Zagorec, HAŠK-Špansko, Mladost-Bistra, Jarun-Ponikve, Vrapče-Trešnjevka, Trnje-Segesta i Karlovac 1919-Lučko.

Objava Kurilovec dočekuje Dugo Selo, trener Pancirov u napadu kreće sa Sudarom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.