Prijava

Vaša prijava

IZBORNI SPECIJAL – KREŠIMIR AČKAR: Ja znam koje su stvarne potrebe naših kvartova i sela

[]

Izborni specijal 01Portala i Zabavnog radija doveo nas je ponovo u Veliku Goricu, kako bi predstavili Krešimira Ačkara, kandidata HDZ-a za gradonačelnika.

Ačkar je, nakon ostavke Dražena Barišića, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice, ali i saborski zastupnik.

-Kada nešto volite, kada ste sto posto u nečemu i kada nešto životi od jutra do navečer, tada se dobro snalazite u tome- na početku razgovora rekao nam je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Krešimir Ačkar.

U zanimljivom razgovoru, inače magistar teologije, otkriva nam neke malo poznate detalje iz svojeg privatnog života, nogometne prošlosti, naglašava svoju socijalnu osjetljivost, a naravno i planove za razvoj najvećeg grada u Zagrebačkoj županiji.

-Individualni pristup je najbolji pristup svakom problemu. Svaka Gradska četvrt ima svoju specifičnost, tako je i u ruralnim sredinama. Svako naselje i mjesni odbor ima svoje specifične probleme i možete ih osjetiti i rješavati samo ako imate dovoljno hrabrosti i saslušavate. Ja sam stalno na terenu i znam koje su potrebe naših kvartova i sela- otkrio na je Ačkar, koji se između ostaloga osvrnuo i na posljedice nedavnog potresa koji je prouzročio značajne štete i na velikogoričkom području.

Kao jedan od prioriteta u budućem razdoblju Ačkar je naveo Medicinski centar, ali i rješavanje pitanja problema glede prijevoza i skupog grijanja. Pri kraju razgovora rekao nam je i što bi za njega bio uspjeh na izborima.

Pogledajte cijeli razgovor koji su i ovoga puta pripremili Borovoj Zimonja, Krešimir Cvijanović i Igor Đuran.

Objava IZBORNI SPECIJAL – KREŠIMIR AČKAR: Ja znam koje su stvarne potrebe naših kvartova i sela pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.