Prijava

Vaša prijava

FOTO: Najmlađi Velikogoričani uživaju u najvećem pump track poligonu u Hrvatskoj

[]

U Velikoj Gorici danas je i službeno otvoren pump track poligon. Riječ je o najvećem poligonu u Hrvatskoj, koji je među tri najveća u Europi. Kako se moglo čuti za današnjeg otvorenja, ovo je tek prva faza ovog rekreativnog sadržaja, jer u dogledno vrijeme trebala bi se izgraditi i skate staza te staza za rolanje.

-Ovime krećemo u obogaćivanje našeg rekreativnog centra. Naši najmlađi zavrjeđuju to, a ono što vas sve molim koristite zaštitnu opremu i vodite sigurnost te uživajte u ovom sadržaju- kazao je otvarajući stazu v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Pump track poligon je sastavljen od grbi i zavoja koji ritmično povezani čine kružni poligon po kojem vozači pomoću pokreta tijela mogu voziti bicikle, skateboardove, koturaljke i romobile. Njegova raznolikost omogućuje zabavnu vožnju u sigurnom i kontroliranom okruženju. Poligon je kao takav primjeren za sve vrste koturaljki, skateboardova, bicikala, romobila i svih rekvizita na kotačima. Inače, po stazi se može kretati bez okretanja pedala nagibanjem tijela.

 

Objava FOTO: Najmlađi Velikogoričani uživaju u najvećem pump track poligonu u Hrvatskoj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.