Prijava

Vaša prijava

Izgorio gospodarski objekt u Pojatnom. Kod Jastrebarskog planuo automobil, a u Velikoj Gorici obiteljska kuća

[]

Policijska uprava zagrebačka zaprimila je dojave o tri požara na području Zagrebačke županije.

U Ulici Matije Gupca u Potajnom, planulo je krovište gospodarskog objekta 64-godišnjaka, u dijelu u kojem se nalazila slama. Vatra je u potpunosti progutala objekt, a tijekom požara došlo je do oštećenja instalacija električne energije. Nasreću, ozlijeđenih nije bilo, a požar su uspješno lokalizirali vatrogasci.

Nadalje, na željezničkoj postaji u Donjem Desincu, zapalio se osobni automobil marke Seat Ibiza, a požar se nastavno proširio na obližnji objekt u vlasništvu javnog poduzeća te na kojem je izgorio dio krovišta. Požar su lokalizirali vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

Naposljetku, u Ulici Nikole Tesle u Velikoj Gorici, najvjerojatnije zbog kvara na elektroinstalacijama, planulo je u podrumu obiteljske kuće 65-godišnjakinje i 48-godišnjakinje. Požar je zahvatio dijelove namještaja i proširio se na unutrašnjost, nasreću ozlijeđenih nije bilo. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Objava Izgorio gospodarski objekt u Pojatnom. Kod Jastrebarskog planuo automobil, a u Velikoj Gorici obiteljska kuća pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.