Prijava

Vaša prijava

JŽNL: Samobor nastavio niz, Mraclinu pobjeda u Rakovom Potoku, Jelačiću susjedski derbi

[]

Derbi susret 23. kola Jedinstvene županijske lige odigran je u Samoboru, gdje je istoimeni domaći ugostio Vinogradar.

Oba sastava ovog su proljeća zabilježila maksimalnih pet pobjeda, a taj niz nakon današnjeg susreta nastavila je momčad Franje Pužina koja je slavila s 2:0. Samoborcima je ovo 18 prvenstvena pobjeda, a uz pet remija Samobor je tako i dalje bez ijednog poraza. Strijelci za današnju pobjedu bili su Krajačić i Štulec.

Pobjedom u Rakovom Potoku, Mraclin se smjestio iz Samobora s deset bodova manje od lidera. Na današnjem gostovanju Mraclin je golovima Josipa Juriča i Ladislava Roginića slavio s 2:0.

Pobjedu u susjedskom derbiju odigranom u Vukovini odnio je Ban Jelačić, koji je s 2:0 bio uspješniji od Poleta. Strijelci za slavlje domaće momčadi bili su Smok u 25. i Harambašić u 86. minuti susreta.

Pobjede u danas odigranim susretima zabilježili su još Sveta Nedelja koja je u Stupniku s 1:0 porazila istoimenog domaćina, dok je Klas istim rezultatom bio bolji od Naftaš Ivanića, dok sutra igraju; Lomnica-Dinamo (J), Rakovec-Sloga, Turopoljac-Vatrogasac i Strmec-TOP.

Objava JŽNL: Samobor nastavio niz, Mraclinu pobjeda u Rakovom Potoku, Jelačiću susjedski derbi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.