Prijava

Vaša prijava

FOTO: Trnje slavilo na Udarniku i gurnulo Kurilovec na treće mjesto

[]

Derbi susret 24. kola Treće lige odigran je na Udarniku, gdje je domaći Kurilovec ugostio Trnje. Bio je to sraz drugoplasirane i trećeplasirane momčadi s prvenstvene ljestvice u kojem tri boda iz Kurilovca odnosi Trnje, koje se tako izjednačilo s Jarunom na prvom mjestu, dok je Kurilovec pao na treće mjesto. Tvrdu i čvrstu utakmicu odlučio je pogodak Antonija Marića u 70. minuti.

Pobjeda gostiju zaslužena je, jer momčad trenera Rajka Vidovića bila je bolja većim dijelom utakmice, a svoju dominaciju okrunili su pogotkom Marića nakon udarca iz kuta.
-Bila je ovo jako dobra utakmica po izuzetno teškom terenu protiv jednog jako dobrog protivnika. U 90. minuta smo napravili ozbiljnije šanse i zasluženo smo zabili gol za tri boda- rekao nam je nakon utakmice gostujuće trener, čija momčad je ovom pobjedom postala legitimni kandidat za naslov prvaka.

-Mi idemo utakmicu po utakmicu i gledamo samo sebe. Naš cilj je biti pri vrhu, a što će to biti na kraju, vidjet ćemo na kraju prvenstva. Imperativ od Uprave nemamo, a najvažnije od svega je da smo u dobrom ritmu i da dobro guramo kroz prvenstvo- za kraj će trener Trnja Rajko Vidović.

Za momčad Kurilovca ovo je drugi uzastopni prvenstveni poraz, odnosno četvrta utakmica u kojoj igrači trenera Marka Pancirova nisu zabilježili pobjedu. Dobar ritam, nažalost u posljednjim tjednima narušile su ozljede, koje uvelike određuju sastav momčadi, gdje se vidi nedostatak pojedinih igrača (Cruz, Čurek).

3. HNL SREDIŠTE, 24. KOLO
NK KURILOVEC – NK TRNJE 0:1 (0:0)
STRIJELAC: 0:1 Marić (70)
NK KURILOVEC: Debijađi, Spudić, Bakula (od 46. Sudar), Ćosić, Šarić, Adžić, Sedlaček, Dianežević (od 69. Hodak), Marinić (od 83. Krpan), Rajić, Muhar (od 69. Tolj). TRENER: Marko Pancirov
NK TRNJE: Gudelj, Filipović, Džijan, Marić, Guja, Ceraj, Ribić, Darojković (od 67. Bogović), Mandić (od 75. Lipovac), Kćira (od 33. Pavlek), Gašparac (od 46. Valković). TRENER: Rajko Vidović

Objava FOTO: Trnje slavilo na Udarniku i gurnulo Kurilovec na treće mjesto pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.