Prijava

Vaša prijava

Barbara Županić kandidatkinja MOST-a za zamjenicu velikogoričkog gradonačelnika

[]

Kandidat MOST-a za gradonačelnika Velike Gorice, dr. Ivan Bekavac, ispred Tržnog centra jutros je predstavio kandidatkinju za dogradonačelnicu iz redova MOST-a. Riječ je o mladoj Velikogoričanki, Barbari Županić.

Županić je odrasla u Gorici, a bila je i članica ŽOK Azena koji joj je, kako je istaknula, podario neprocjenjivo iskustvo timskog okruženja. Trenutno je zaposlena u odjelu dostavne službe u međunarodnim odnosima te radi kao novinarka.

Ovu 28-godišnju novinarku, koja je diplomirala međunarodne odnose i diplomaciju podržali su i MOST-ovi partneri – HSP i Neovisni za Hrvatsku. Županić je svoje predstavljanje započela riječima da je većina ljudi ne poznaje, ali je pritom istaknula kako je to potpuno u redu jer je to i u skladu sa sloganom koji stoji iza nje- ‘Novo lice Gorice’.

-Kada su me jednom prilikom upitali što mi je glavni cilj u životu i što želim postići rekla sam da želim učiniti ovaj svijet makar malo boljim za svoje dijete. No ne treba svijet, dovoljno je izaći ispred svoje zgrade i svoje kuće u svojoj lokalnoj zajednici. I zato ja stojim ovdje ispred vas, u ovom fantastičnom društvu koje ovaj grad želi učiniti bolji i kojima je poštenje iznad svega. Kao visokoobrazovana mlada žena umorna sam od izmjene dviju momčadi koji samo mijenjaju dresova i čija je igra već dugi niz godina zaista neučinkovita. Vrijeme je za novu ekipu, vrijeme je za MOST. Most koji je zapravo i stasao u lokalnoj politici i koji posljednjih osam godina čini da naše sutra bude zaista bolje i da se zaista nešto promijeni. Velika Gorica ne igra još svoje najbolje utakmice. S naglaskom na ‘još’. Ne bih voljela ovdje iznositi velika politička obećanja i neke stalne floskule od kojih su vam već umorne uši. Želim vam reći u što vjerujem. Vjerujem u ove ljude kraj sebe i ove mlade ljude iza sebe, vjerujem da zaista Veliku Goricu možemo učiniti boljom- poručila je Barbara kojoj su danas podršku dali i HSP, NHR i nezavisni kandidati.

Koordinator velikogoričkog MOST-a, Damir Slojšek, istaknuo je da baš onako kako je i nagovijestio prije par mjeseci, u MOST-u okupljaju mlade, stručne i neovisne ljude, pa su tako i u Barbari prepoznali osobu koja će dostojno prezentirati njihov program u Velikoj Gorici.

Objava Barbara Županić kandidatkinja MOST-a za zamjenicu velikogoričkog gradonačelnika pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.