Prijava

Vaša prijava

Sloga (K) u derbiju svladala Klas, Naftaš Ivaniću tek bod protiv Lomnice

[]

Derbi začelja odigran je u Križu, gdje je domaća Sloga koja je u zaostaloj utakmici odigranoj kroz tjedan minimlano poražena od Vinogardara, pogotkom u posljednjim sekundama sudačke nadoknade, ugostila Klas iz Mičevca. Domaća momčad slavila je s 5:1, preokrenuvši u drugih 45. minuta minimalni zaostatak. Dvostruki strijelac za Slogu bio je Tomislav Hadaš, a po jedan su zgoditak postigli Tomislav Bosankić, Hrvoje Šeremet i Domagoj Tičak.

Naftaš Ivanić i dalje trese kriza rezultata, a momčad se pokušalo razdrmati iznenadnim otkazom treneru Miroslavu Škrlecu, umjesto kojeg je brigu o momčadi preuzeo najiskusniji igrač Alen Maras. U takvom ozračju na Zelenjaku je ugošćena Lomnica koja je u Ivanić-Gradu stigla do prvog proljetnog boda odigravši 1:1. Lomnica je povela golom Filipa Gršića u 71. minuti, a za bod domaće momčadi u 80. pogodio je David Čuni.

Preostale utakmice u kojima se sastaju; Mraclin-Ban Jelačić, Polet-Strmec, TOP-Turopoljac, Vatrogasac-Rakovec, Dinamo-Samobor, Vinogradar-Stupnik i Sveta Nedelja-Rakov Potok igraju se danas od 17 sati.

Objava Sloga (K) u derbiju svladala Klas, Naftaš Ivaniću tek bod protiv Lomnice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.