Prijava

Vaša prijava

FOTO: U Velikoj Gorici otvorena prva Goody poslovnica

[]

Andrea Benović iz Strmca Bukevskog prije godinu dana zajedno s Ivanom Katičićem pokrenula je webshop goody.hr. Povratne reakcije zadovoljnih kupaca bile su i više nego dobre, te je sljedeći korak bilo otvaranje poslovnice, gdje je veliki obol dao Vedran Repač. Odluka za prvu poslovnicu pala je na Veliku Goricu, gdje je jučer u Zagrebačkoj 54 i službeno otvoren Goody, gdje se na jednom mjestu može pronaći sva dječja oprema, ali i razne vrste čarapa.

-Cijelo vrijeme ideja za otvaranjem poslovnice je postojala, no prava se prilika ukazala tek prije dva mjeseca kada smo krenuli u realizaciju ovog projekta. Velika Gorica nam je bliska, jer smo locirani na tom području, te smo uvidjeli potrebu za otvaranjem jedne ovakve trgovine- ispričala nam je vlasnica Andrea Benović.

U lijepo uređenom prostoru na jednom se mjestu tako mogu pronaći kolica, guralice, hranilice, autosjedalice, a tu je bogata ponuda tekstila koji je proizveden u Hrvatskoj.

-Imamo svoj brend posteljina, dekica i jastuka, a tu su i drugi svjetski brendovi- ističe Andrea, koja nije mogla sakriti oduševljenje otvaranjem poslovnice, koju su već prvog dana pohodili brojni Goričani, za koje je bilo pripremljeno i malo iznenađenje u vidu mede, koji je najmlađe darivao balonima.

Ako vam je potrebno nešto za vaše najmlađe novootvorenu trgovinu Goody možete posjetiti na Zagrebačkoj 54 svakog radnog dana od 9 do 19 sati, te subotom od 9 do 14 sati, a sve druge informacije mogu se potražiti na www.goody.hr.

Objava FOTO: U Velikoj Gorici otvorena prva Goody poslovnica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.