Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ban Jelačić preokretom do pobjede u Mraclinu

[]

Nogometaši Bana Jelačića slavili su i u drugom turopoljskom derbiju. Nakon što su na domaćem terenu bili uspješniji od Poleta, danas su tri boda igrači trenera Stefana Rajića osvojili u Mraclinu, gdje su istoimenog domaćina porazili s 2:1.

Nakon miroljubljivog prvog dijela u kojem su mreže mirovale, rasplet utakmice odvio se u posljednjih 25. minuta, u kojima su gostujući igrači preokrenuli vodstvo Mraclina koje je im je u 67. minuti donio Petar Milatović.

Milatović je iskoristio nepažnju obrane Bana Jelačića te se loptom sjurio s centra u šesnaesterac gostiju te lagano matirao Sakača za vodstvo Mraclina. Isti je igrač samo minutu kasnije mogao odlučiti utakmicu, da je njegova lopta umjesto na vratnici završila u mreži.

Pogodak nije obeshrabrio goste koji u 77. minuti iz velike preko iskusnog Saše Sabljaka dolaze do izjednačenja. Tu nije bio kraj uzbuđenjima, jer u sudačkoj nadoknadi Mraclin ima sjajnu priliku preko Roginića koji nije najbolje reagirao na idealnu loptu od strane Milatovića. Kazna je uslijedila u sljedećem napadu, jer Filip Harambašić koristi nepažnju domaćih igrača te iz blizine matira Marića za veliko slavlje Bana Jelačića.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 24. KOLO
NK MRACLIN – NK BAN JELAČIĆ 1:2 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Milatović (67), 1:1 Sabljak (77), 1:2 Harambašić (90)
NK MRACLIN: Marić, Cerovski, Petravić, Kolarić (od 80. Desput), Jurič, Milatović, Kos, Skrbin, Dandić, Roginić, Šikić. TRENER: Damir Milanović
NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Rovišan (od 64. Krasnić), Smolković, Sabljak, Smok, Mihanović, Harambašić, Nikić, Miletić (od 64. Memić), Matić, Prizmić. TRENER: Stefan Rajić

Objava FOTO: Ban Jelačić preokretom do pobjede u Mraclinu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.