Prijava

Vaša prijava

Jelušić sa suradnicima predao kandidacijske liste: Pozivam sve one koji nisu zadovoljni postojećim stanjem da pokažu to na biralištima

[]

Kandidat SDP-a, GLAS-a i HSS-a za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić, danas je sa suradnicima predao kandidacijske liste za Gradsko vijeće te za gradonačelnika i njegovu zamjenicu.

Jelušić je u pratnji zamjenice, dr. sc. Brankice Žugaj i ostalih suradnika danas Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu, kao i kandidacijsku listu koalicije SDP-a, GLAS-a i HSS-a za Gradsko vijeće grada Velike Gorice. Listu je podržalo više od 2200 građana svojim potpisom tijekom proteklih dana. Prilikom predaje potpisa Jelušić se zahvalio svim građanima na podršci.

-Zahvaljujem građanima na podršci i pozivam sve da izađu 16. svibnja i izaberu promjene u Velikoj Gorici. Nadam se da ovaj put neće manjina od 15 posto građana koja podržava HDZ postati većina. Odluka je u rukama građana. Pozivam sve one koji nisu zadovoljni s postojećim stanjem da izađu i pokažu to na biralištima- rekao je Jelušić prilikom predaje kandidatura.

-Velikoj Gorici je konačno potrebno stručno, kompetentno, pošteno i odgovorno upravljanje- dodao je Jelušić.

Objava Jelušić sa suradnicima predao kandidacijske liste: Pozivam sve one koji nisu zadovoljni postojećim stanjem da pokažu to na biralištima pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.