Prijava

Vaša prijava

PREMIJER PLENKOVIĆ U VELIKOJ GORICI: Stjepan Kožić je doajen među hrvatskim županima

[]

Premijer Andrej Plenković u nazočnosti ministara Tome Medveda i Davora Božinovića te tajnika stranke Krunoslava Katičića, posjetio je danas Veliku Goricu gdje je dao podršku kandidatima HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima, ali i županu Stjepanu Kožiću, kojeg podupire HDZ čiji su Damir Tomljenović i Ervin Kolarec kandidati za zamjenike. Domaćini premijeru bili su v.d. gradonačelnika Velike Gorice i saborski zastupnik Krešimir Ačkar i župan Stjepan Kožić, za koje je premijer uvjeren kako će i nakon 16. svibnja obnašati dužnosti, kao i ostali HDZ-ovi kandidati na ovim izborima.

-Drago mi je što mogu podržati našeg kandidata za župana Stjepana Kožića, doajena među hrvatskim županima. Pod njegovim vodstvom Zagrebačka županija je ostvarila veliki napredak, stoga sam uvjeren da će uz snažnu podršku HDZ-a i naših koalicijskih partnera dobiti najveću podršku. Vjerujem i kako će Krešimir Ačkar s novom energijom i novim programima na tragu poruke Gorica je velika, dati doprinos razvoju ovoga grada- istaknuo je premije Andrej Plenković.

Krešimir Ačkar zahvalio je Vladi na svemu što je do sada učinjeno za Veliku Goricu.

-Doživjeli smo simbiozu i sinergiju s Vladom RH, zbog čega smo postali grad koji se vratio u normalizaciju života. Hvala vam na tome, jer kada vam je teško tada se poznaju prijatelji, a mi smo tada dobili ruku potpore i rješenja za situacije u kojima smo se našli- rekao je Krešimir Ačkar, istaknuvši s ponosom kako Velika Gorica postaje najpoželjnije mjesto za življenje u Hrvatskoj.

Župan Stjepan Kožić istaknuo je kako ovo okupljanje pokazuje snagu pred nadolazeće izbore.

-Siguran sam da naši programi govore o onome što smo odradili, ali i ono što ćemo realizirati. To su projekti koji su realni i koji će se dogoditi. To nisu priče- istaknuo je Stjepan Kožić koji je uvjeren kako će zbog svoga rada na vlast doći i neki novi načelnici i gradonačelnici.

-Vjerujem kako ćemo biti jedna od najrazvijenija županija u Hrvatskoj- poručio je Kožić.

Željko Turk, nositelj HDZ-ove liste za Skupštinu Zagrebačke županije zahvalio je na potpori koja im je dana pred izbore 16. svibnja.

-Vjerujem kako ćemo i dalje voditi županiju u smjeru kao i do sada. U tome svi mi dajemo potporu- kratko je kazao Željko Turk.

Objava PREMIJER PLENKOVIĆ U VELIKOJ GORICI: Stjepan Kožić je doajen među hrvatskim županima pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.