Prijava

Vaša prijava

Kurilovec u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede u Petrinji

[]

Ako su pobjedom protiv Jaruna učinili korak naprijed u borbi za naslov 3. HNL-Središte, nogometaši Kurilovca današnjim gubitkom dva boda u Petrinji učinili su korak nazad u tom cilju, budući da je vodeći dvojac ostvario pobjede, te sada pred Kurilovcem Trnje ima pet, a Jarun četiri boda prednosti.

Na Gradskom stadionu u Petrinji domaća Mladost i Kurilovec remizirali su odigravši 3:3, pri čemu je domaća momčad do izjednačenja stigla u šestoj minuti sudačke nadoknade iz kaznenog udarca. Vodili su Kurilovčani 1:0 golom Tolja, 2:1 golom Bakule, pa i 3:2 s igračem manje zbog isključenja Tolja, zgoditkom Rajića, no uporni domaćini stalno su se vraćali u susret i na kraju osvojili vrijedan bod.

Vodeće Trnje s 2:1 je slavilo u Vrapču, dok je drugoplasirani Jarun istim rezultatom svladao Karlovac 1919. U ostalim utakmicama igrali su; Bistra-Gaj 4_0, Špansko-Ponikve 1:3, Zagorec-Trešnjevka 2:1, Vrbovec-Segesta 3:0, Maksimir-Lučko 6:1 i HAŠK-Dugo Selo 2:2.

Objava Kurilovec u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede u Petrinji pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.