Prijava

Vaša prijava

FOTO: HAŠK iznenadio Kurilovec

[]

Ozljedama načet Kurilovec ostao je bez bodova u domaćem susretu protiv do danas pretposljednjeg HAŠK-a. Gosti s Pešćenice slavili su s 2:0 i njihovoj pobjedi nema nikakve zamjerke, jer više su željeli pobjedu, protiv oslabljene domaće momčadi, koja se trudila, no to nije bilo dovoljno za osvajanje bodova u današnjem susretu.

Gosti su poveli u 29. minuti kada je kapetan Stipe Miloš iz trećeg pokušaja svladao domaćeg vratara Nikolu Beljana, koji je prve dvije lopte sjajno obranio. Reakcija obrane u ovoj je situaciji izostala. Vratar Beljan i u nastavku susreta istaknuo se s dvije lijepe intervencije.

Domaća momčad u nastavku je bila nešto konkretnija nego u prvom dijelu, a najbliže pogotku igrači Kurilovca došli su u 56. minuta kada je Sudar pogodio vratnicu gostujućeg gola. Konačan mat domaćoj momčadi u 90. minuti zadao je Ivan Zelenika.

3. HNL SREDIŠTE, 28. KOLO
NK KURILOVEC – NK HAŠK 0:2 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Miloš (29), 0:2 Zelenika (90)
NK KURILOVEC: Beljan, Bakula, Pape, Adžić (od 79. Vidaković), Sedlaček, Marinić, Čurek, Celčić, Krpan (od 46. Maloku, od 52. Milatović), Rajić, Sudar. TRENER: Marko Pancirov
NK HAŠK: Kralj, Kos, Čopec, Miloš, Rihtar (od 77. Štefanac), Doe (od 87. Režek), Galić (od 46. Zelenika), Ristovki, Perinić, Pizzitola, Krajačić (od 67. Surjan). TRENER: Ivan Piplica

 

Objava FOTO: HAŠK iznenadio Kurilovec pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.