Prijava

Vaša prijava

Ivo Jelušić i Brankica Žugaj u društvu mladih Gorice sugrađankama podijelili karanfile povodom Majčinog dana

[]

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Brankica Žugaj danas su zajedno s mladima Gorice povodom Majčinog dana sugrađankama podijelili karanfile.

Majčin dan obilježava se svake druge nedjelje u mjesecu svibnju. Taj dan najbolja je prilika da svojim majkama zahvalimo na svemu što su u životu učinile za nas, rekao je Ivo Jelušić i čestitao svim majkama današnji dan.

-U svakom sretnom i uspješnom trenutku našega života prate nas blage majčinske oči. One su duboke i drage, podrška su u svim našim životnim poteškoćama. Izvor su našeg odgoja, stila življenja, kulture i naše osobnosti. Vesele se najiskrenije postignućima koji vode naše živote- kazala je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Brankica Žugaj povodom obilježavanja Majčinog dana.

-Takve smo i prema svojoj djeci. Sigurni su i zaštićeni, zato što nas imaju zauvijek uz sebe- nadodala je Brankica Žugaj.

-Drage sugrađanke, neka vam je od srca sretan Majčin dan- kazala je na kraju pa završila prekrasnim citatom Linde Wooden: „Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje“.

Objava Ivo Jelušić i Brankica Žugaj u društvu mladih Gorice sugrađankama podijelili karanfile povodom Majčinog dana pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.