Prijava

Vaša prijava

Mraclin se pun gorčine na sudačke odluke vratio iz Mladine

[]

Fer i korektnu utakmicu odigrali su danas poslijepodne nogometaši Vinogradara i Mraclina. Prije dvadesetak godina bili su to sjajni derbiji, o kojima se još uvijek sa sjetom priča. Danas su neka druga vremena i neki drugi akteri u glavnim rolama. Nažalost, gospoda u crnom pokazala su još jednom tko je gazda na terenu!?

Bio je to susret bez i jednog grubog starta i visokih tenzija, koji je svojim nedosljednim odlukama pokvario sudac dojam je pokvario sudac Antonio Kožarec iz Samobora. Svojim odlukama i kartoniranjem igrača Mraclina izazvao je veliku gorčinu kod vodstva kluba iz Nove grabe. Uz isključenje Roberta Petravića i ponajboljeg igrača Mateja Skrbina, Mraclin je za narednu utakmicu ostao i bez Josipa Domitrovića.

Što se same utakmice tiče, bio je to fer i korektan susret koji je završio podjelom bodova 1:1. Upravo je Skrbin koji je u 85. minuti isključen zbog druge javne opomene doveo Mraclin u vodstvo u 71. minuti. Držali su hrabri gosti bod u svom džepu do sudačke nadoknade, kada Borković poentira i postavlja konačnih 1:1.

Objava Mraclin se pun gorčine na sudačke odluke vratio iz Mladine pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.