Prijava

Vaša prijava

FOTO: Završili radovi prve faze uređenja željezničke stanice u Velikoj Gorici

[]

Nekad zapušten okoliš željezničke stanice u Velikoj Gorici dobio je novi sjaj. Naime, ovih su dana završili radovi prve faze uređenja vrijedni 1,3 milijuna kuna koje je u potpunosti financirala HŽ Infrastruktura.

Izvedenim radovima proširen je prilazni put prema željezničkoj stanici, uređeno je parkiralište za 50 vozila i postavljana javna rasvjeta.

-Ovo je samo početak onoga što našim sugrađanima želimo omogućiti, a drugi korak je da kružnim autobusnim linijama usmjerimo sugrađane ka željezničkom prometu koji je puno sigurniji i puno brži prema metropoli, a ujedno i ekološki prihvatljiviji jer bi smanjili gužvu i emisiju štetnih plinova u našem gradu- istaknuo je obnašatelj dužnosti gradonačelnika Krešimir Ačkar, koji je danas obišao završene radove.

-Planiramo uvođenje kružne autobusne linije po gradu koja će omogućiti većem broju naših sugrađana korištenje željeznice- najavio je Ačkar.

Uz Ačkara završetku radova nazočan je bio i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić.

Objava FOTO: Završili radovi prve faze uređenja željezničke stanice u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.