Prijava

Vaša prijava

16. prosinca 2014. Utorak

Davor Štern: Cijena autoplina u ovim okolnostima ne bi smjela rasti

Neobjašnjivo poskupljenje autoplina brine i vlasnika Auto Tima, Miroslava Krlića, koji je u svoj biznis ugradnje autoplina u Čehima uložio milijun eura

Veseli GVG Božić!

Pobjedama na zimsku stanku

Rukometašice Udarnika i Gorice i u posljednjim ovogodišnjim susretima su bile uspješne

Na svečanoj akademiji najavili Prvu ligu

HNK Gorica jučer je u dvorani POU-a odražala tradicionalno klupsko druženje

Edukativno-ekološki projekt Priprema, pozor, recikliraj!

Projekt Priprema, pozor, recikliraj!  provodi se u svim velikogoričkim osnovnim školama. Osnova projekta je natjecanje u sakupljanju starog papira te edukacija i razvijanje svijesti o zaštiti okoliša i pravilnom gospodarenju otpadom kod učenika, nastavnika, djelatnika škole, roditelja i cijele lokalne zajednice. U našoj školi imali smo mjesečne akcije sakupljanja papira …

U akciji “Blagdanski stol” do sada prikupljeno dvije tone namirnica za djecu

Posebno označena košara u kojoj se mogu ostaviti donirani proizvodi nalazi se iza blagajni u Kauflandu

Film o humanitarnoj akciji naše škole

Kratki filmić o našoj akciji za Vukovar    

"Blagdanski stol" za potrebite obitelji

Humanitarna akcija „Blagdanski stol“ koju provode velikogorički Caritas, Rotaract klub Velika Gorica i Kaufland, traje do 22.prosinca do kada se skupljaju namirnice za potrebite obitelji.

Turopoljske pjesme i delicije na Kalelargi

Na zadarskoj Kalelargi se ovoga vikenda guštalo uz kotlovinu, domaće slastice te pjesme i plesove Turopolja, a glavnu ulogu u svemu imali su članovi Ogranka seljačke sloge „Buševec“.

Kabriolet Karavan vozi prvi singl

Tročlani bend Kabriolet Karavan iz Velike Gorice snima svoj albun prvijenac koji bi trebao izaći sredinom sljedeće godine.

Zimska škola programiranja

Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike   Velika gorica Ul. kralja S. Tomaševića 21   Poziv za sudjelovanje na 14. zimskoj školi programiranja od 5. do 9.1.2015. DPTK&INFO i ove godine organizira Zimsku školu programiranja za učenike velikogoričkih osnovnih škola koja će se održavati od 5. do 9.1.2015. (na blagdan Sveta …

Organizacija prijevoza za 22.12. i 23.12. 2014.

Za dane 22.12. i 23.12. važi poseban raspored organizacije prijevoza učenika. Detalje pogledajte u nastavku.

Održan božićni humanitarni sajam

Jutarnja je smjena završila, ali pozivamo drage Velikogoričane da zajedno s nama svojim dolaskom podrže božićnu tradiciju ove humanitarne akcije i u poslijepodnevnoj smjeni.

Skupna izložba ULIKUMVG-a u Učilištu

Već tradicionalno i ove će godine svoje radove izložiti Udruženje likovnih umjetnika grada Velike Gorice. ULIKUMVG poziva na izložbu koja će se večeras, 16. prosinca, otvoriti u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta.

Trio Gracije u Galženici

Jesenji glazbeni salon u ružičasto-plavom tonu naziv je koncerta koji će se večeras, 16. prosinca održati u dvorani Galženica s početkom u 19,30 sati.

Drugi kup "Sveta Lucija" okupio 60 desetina

Super kup su osvojile ekipe DVD-a Turnašica (muški) te DVD Zaprešić (žene), dok je najviše pehara osvojio DVD Andrilovec.

1. KRAPINSKI CENER 2014.

U subotu 13.12.2014. u 13:00 sati, održan je 1. Krapinski cener. Naša članica, Sanja Đapić Štriga osvojila je sveukupno 5. mjesto, te 2. mjesto u kategoriji seniorki u vremenu 46:53.   Čestitke Sanja!      

Hladna veljačka noć, tri sata ujutro: Sofija sprema ispit, a Marlena mora …

Zavidne su koliko i dobronamjerne, ohole prema slabijima, a ponizne pred jačima

Božićna izložba rukotvorina

Društvo žena Pleso u nedjelju, 14. prosinca organiziralo je izložbu rukotvorina kako bi pokazale čime su se bavile tijekom godine.

Umirovljenicima poklon paketi umjesto božićnica

U slučaju novčane isplate državi bi otišlo više novca nego umirovljenicima, ističu iz gradske uprave

Televizijska ekipa emisije Navrh jezika drugog programa HTV-a

Televizijska ekipa emisije Navrh jezika drugog programa HTV-a posjetila je našu školu 4. prosinca 2014. Navrh jezika je jezična emisija za mlade. Njome se želi popularizirati hrvatski jezik. Emisija obuhvaća raznovrsne teme iz novih jezičnih područja, računalnoga nazivlja, semiologije, komunikologije te promiče zavičajni govor. Ovoga puta tema priloga bio je …

Dabar Eko rendžer posjetio PŠ Mičevec

  16. prosinca 2014. našu PŠ Mičevec posjetio je dabar Eko rendžer. Bili su prisutni svi učenici naše područne školu.

Pričaonica bajki za najmlađe

Djelatnice Gradske knjižnice sve do Božića čitat će bajke najmlađim sugrađanima u "Pričaonici" u srednišnjem gradskom parku.

Dabar Eko rendžer posjetio PŠ Mičevec

     16. prosinca 2014. našu PŠ Mičevec posjetio je dabar Eko rendžer. Bili su prisutni svi učenici naše područne školu.

Akcija skupljanja starog papira

U našoj školi je u ponedjeljak 15. prosinca 2014. bio Dabar - maskota koja je promovirala akciju skupljanja starog papira koju mi već vrijedno provodimo. Druženje s dabrom je bilo u vrijeme velikog odmora te je dabar ispričao učenicima dobru priču i podijelio neke materijale.