Prijava

Vaša prijava

POKUPSKO – PRIJATELJ STARIJIH OSOBA


Klub žena Pokupsko sa partnerima Općinom Pokupsko i Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Pokupsko od 01.veljače provodi projekt financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike koji je usmjeren unapređenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba. Ukupna vrijednost projekta je 72.000,00 kuna a traje do 31.12.2021.godine s mogućnošću produljena projekta i na 2022. godinu.
• Pozivamo sve starije osobe od 65 godina, osobe smanjene pokretljivosti, osobe u sustavu socijalne skrbi te osobe koje stanuju u naseljima u kojima nema linija javnog prijevoza da se uključe u program
• Ovim programom pružit će se usluga prijevoza starijih osoba od naselja na području općine Pokupsko do Pokupskog. Usluga će biti pružena pomoću kombi vozila u vlasništvu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pokupsko.
• Usluga će se pružiti sukladno okvirnom voznom redu, te će se korisnici za korištenje usluga telefonski najaviti vozaču jedan dan ranije na broj mobitela: 099/3322129 – Ivica Blažinčić .