Prijava

Vaša prijava

FINANCIRANJE TROŠKOVA ZAMJENE OSOBNIH ISKAZNICA


Pozivaju se svi građani s prebivalištem u naseljima Općine Pokupsko u kojima su Odlukom o imenovanju ulica na području Općine Pokupsko (Glasnik Zagrebačke županije, br. 33/20) imenovane ulice, i to u naseljima: Auguštanovec, Cvetnić Brdo, Hotnja, Gladovec Pokupski, Lijevi Štefanki, Lukinić Brdo, Pokupsko, Opatija, Roženica i Strezojevo na podnošenje Zahtjeva za financiranje troškova zamjene osobne iskaznice.

Zahtjev se podnosi sukladno Odluci o financiranju troškova zamjene osobnih iskaznica (Glasnik Zagrebačke županije, br. 46/20), koju je Općinsko vijeće usvojilo dana 15. prosinca 2020. godine.

U skladu s ovom Odlukom financirati će se:

  • trošak zamjene osobne iskaznice koji je propisan Pravilnikom o cijeni osobnih iskaznica (Narodne novine, br. 63/15), uvećan za 30,00 kuna, koje se odnose na trošak izrade novih fotografija, ukoliko je prilikom predaje zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice priložena i nova fotografija.

Pravo na financiranje troškova zamjene osobnih iskaznica imaju:

  • svi građani koji su u trenutku zamjene osobne iskaznice imali izdanu važeću osobnu iskaznicu s navedenim prebivalištem na području naselja u kojima su imenovane ulice te
  • svi građani koji su izvršili zamjenu osobne iskaznice najkasnije do 31.12.2021. godine i koji su do toga roka predali Jedinstvenom upravnom odjelu zahtjev za financiranje troškova zamjene osobne iskaznice.

Zahtjevu se prilažu dokumenti kojima se dokazuje ispunjavanje i to:

  1. Presliku poništene osobne iskaznice;
  2. Presliku nove osobne iskaznice;
  3. Dokaz o uplati novčanog iznosa za izdavanje osobne iskaznice;
  4. Presliku računa za izradu fotografija za biometrijske osobne dokumente (ukoliko je zahtjevu za izdavanje osobne iskaznice priložena i nova fotografija);
  5. Podatak o broju računa za isplatu sredstava.

 

Zahtjevi za financiranje troškova zamjene osobne iskaznice podnose se Jedinstvenom upravnom odjelu na adresi sjedišta Općine: Trg Pavla Stoosa 15, Pokupsko svakim radnim danom u uredovno vrijeme od 8:00 do 16:00 sati.

ZAHTJEV


Radionica – iznajmljivanje smještaja