Prijava

Vaša prijava

Natječaj za obnovu poljoprivrednih gospodarstava (u potresu oštećene ili uništene zgrade, mehanizacija, zemljište i dr.)


Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je NATJEČAJ za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ iz podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. (u daljnjem tekstu: Program).

Natječaj je otvoren od 30. travnja do 30. lipnja 2021. godine.

Jedan od obaveznih priloga u prijavi na natječaj je Zapisnik o verifikaciji štete izdan od strane službenice/ika Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva (u daljnjem tekstu: Zapisnik o verifikaciji štete).  Prilikom izrade Zapisnika o verifikaciji šteta, službenicima Ministarstva poljoprivrede potrebni su podaci navedeni i ovjereni u Zapisnicima o procjeni štete od strane općinskih povjerenstava za procjenu štete.  Za izdavanje Zapisnika o procjeni štete molimo poljoprivrednike da se jave Općini Pokupsko na brojeve telefona 6266 113  ili 6216 234.

Cjeloviti tekst natječaja je dostupan na stranicama Ruralni razvoj na poveznici:

https://ruralnirazvoj.hr/5-2-1-obnova-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala/