Prijava

Vaša prijava

Hrvatski kup u Gorici – medalje VG badmintonašima u svim konkurencijama


Velika Gorica – u novoj gradskoj sportskoj dvorani ovoga vikenda na 9 terena odigrani su turniri III. i  IV. kruga Hrvatskog kupa u organizaciji goričkoga kluba.

U konkurenciji seniora igrale su se sve discipline, finalni mečevi završili su iza 20 sati, dva zlata osvojio je Igor Čimbur ( Medvedgrad ) ali ukupni pobjednik je ipak Neven Rihtar (VG) koji je ovoga puta osvojio tri brončane medalje. Jednu u singlu, drugu u muškim parovima sa Filipom Jagarom kao i na PH, a treću u mixu sa Irom Misir (13.god.) koja je po prvi puta nastupila u seniorskoj konkurenciji i odmah uspjela obradovati velikogoričane nakon velikih uzbuđenja i vrlo napetih mečeva u kojima je uz Nevena uspjela pobijediti tremu i puno starije i iskusnije suparnike. U muškom singlu odličan nastup i peto mjesto u seniorskoj konkurenciji za Doriana Cvijanovića.

vg15-neven

 

Seniori :

MS

1

Igor ČIMBUR [3/4]

2

Borna DRVODELIĆ [5/8]

3

Neven RIHTAR [2]

 

MD

1

Igor ČIMBUR [2]

Borna DRVODELIĆ

2

Matija HRANILOVIĆ [1]

Luka VLAHEK

3

Filip JAGAR [3/4]

Neven RIHTAR

 

WS

1

Dora DRVODELIĆ [2]

2

Lucija TRGOVAC

3

Nikolina DIMIĆ [3/4]

 

WD

1

Margarita TOLJA [2]

Mara VLAŠIĆ

2

Dora DRVODELIĆ [1]

Lucija TRGOVAC

3

Inga SADAIĆ

Ela TRSTENJAK

 

XD

1

Matija HRANILOVIĆ [1]

Ela TRSTENJAK

2

Borna DRVODELIĆ [2]

Dora DRVODELIĆ

3

Neven RIHTAR

Ira MISIR

 

vg15-neven-i-ira

Kod mlađih kadetkinja najbolja u svojoj konkurenciji do 13. godina bez izgubljenog gema u singlu Ira Misir suvereno je osvojila zlatnu medalju i tako potvrdila ukupnu pobjedu u Hrvatskom kupu. U mixu naš par Ira Misir / Vito Buchberger osvojio je srebrnu medalju, a srebrom u singlu Vito je u ukupnom poretku također drugi iza Borne Vadlje ( BK Međimurje ). U konkurenciji U13 nastupili su također Petra Senfner, Luka Pinturić, Filip Antunović, Mihael Jurenić, Lovro Cvitanović, Ivan Mance i Luka Mihovilić.

 

                                                                

GS U13

1

Ira MISIR [1]

2

Barbara JANIČIĆ [2]

3

Leda DOMINIĆ [5/8]

 

 

BS U13

1

Borna VADLJA [1]

2

Vito BUCHBERGER [2]

3

Ivan GOTESMAN [3/4]

 

vg15-medalje-13-vg-ira

vg15-medalje-13-vg-vito

 

XD U13

1

Borna VADLJA [2]

Tihana DOKO

2

Vito BUCHBERGER [1]

Ira MISIR

3

Ivan GOTESMAN [3/4]

Glorija OBADIĆ

 

 

U konkurenciji mlađih juniora prvo ime na Hrvatskom kupu bio je Filip Jagar sa dvije zlatne medalje. Sa zlatom u singlu Filip je potvrdio ukupnu pobjedu u Kupu osvojivši maksimalan broj bodova. VG badmintonaši osvojili su u mixu dvije medalje, zlatnu Filip Jagar i Elena Miščević, te brončanu Dorian Cvijanović i Lucija Buchberger. Treba također istaknuti odličan nastup i igru Doriana Cvijanovića koji je u singlu osvojio srebrnu medalju nakon odličnog finala sa Filipom u kojem smo svi zajedno mogli uživati, treći je bio Dominik Doko ( Medvedgrad).  Da veselje bude potpuno pobrinula se Ira Misir koja je uspjela doći do postolja u svim konkurencijama u kojima je nastupila. Ira je u singlu do 17 godina po prvi puta uspjela pobijediti Miju Čerjan, odigrala je vrlo zrelo protiv Ele Trstenjak u polufinalu i na kraju pobjedom protiv Elene osvojila brončanu medalju. Čestitke Ingi Sadaić na prvom mjestu i zlatnoj medalji. U konkurenciji U17 od VG badmintonaša nastupili su Lovro Hanžek, Mateo Bratić, Marin Pepić i Marcela Knapić.

vg15-boyZ-17-vg

 

HRVATSKI KUP

mlađi juniori

nedjelja 01.03.2015.

 

BS U17

1

Filip JAGAR [2]

2

Dorian CVIJANOVIĆ [1]

3

Dominik DOKO [3/4]

 

XD U17

1

Filip JAGAR

Elena MIŠČEVIĆ

2

Filip BEL [1]

Ela TRSTENJAK

3

Dorian CVIJANOVIĆ [2]

Lucija BUCHBERGER

 

 

GS U17

1

Inga SADAIĆ [1]

2

Ela TRSTENJAK [2]

3

Ira MISIR

 

HK Mix U17

U konkurenciji poletaraca Roko Pipunić ( Purger ) i dalje ne zna za poraz i osvojio je sve turnire na kojima je nastupio, drugi u singlu bio je Vid Matanić ( Medvedgrad ) dok je naš Filip Antunović ( VG ) još jednom osvojio broncu i potvrdio  sve nastupe postoljem. U ženskoj konkurenciji poletarki Dora Martinuš predvodi jednu vrlo talentiranu generaciju BK Medvedgrada koju svakako treba pohvaliti, druga je bila Stella Balenović, a treća Dea Hasenohrl. Ana Anić osvojila je 4.mjesto, a od velikogoričkih poletaraca još su nastupili : Ivan Mance, Jelena Buchberger, Katarina Nadeždin i Ottavio Mesić.

 

HRVATSKI KUP

Poletarci

 

BS U11

1

Roko PIPUNIĆ [1]

 2

Vid MATANIĆ

 3

Filip ANTUNOVIĆ [3/4]

 

 

GS U11

 

1

Dora MARTINUŠ [1]

2

Stella BALENOVIĆ [3/4]

3

Dea HASENȌHRL [3/4]

 

U oba dana na HK u Velikoj Gorici gledali smo zanimljive mečeve, podijeljena su odličja najboljima, Medvedgrad je ukupno osvojio 13 medalja, VG 12, Međimurje 8, Zagreb Maksimir 5, Aedium 2, te Purger i Arka Makarska po jednu što pokazuje da je Velika Gorica postala jedno od najboljih badmintonskih središta te da i dalje treba marljivo trenirati za nove pobjede na putu prema vrhu. Hvala Saši Pinturiću na predivnim fotkama  na kojima možete osjetiti mali djelić atmosferehttps://plus.google.com/photos/100039906386661783398/albums/6121775459403285745

Nova dvorana

Čestitke svim igračima na nastupu i rezultatima, hvala svim trenerima, roditeljima i članovima kluba koji su pomagali u organizaciji i postavi terena u gradskoj sportskoj dvorani koja je i ovoga puta bila centar badmintona u Hrvatskoj. Rezultate mečeva možete pogledati na http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=E8CE1A74-1D03-4DF8-9F25-167A57E9BD53

 

 


Županijsko natjecanje u košarci za dječake