Prijava

Vaša prijava

DVA FINALA VELIKOGRIČKIH BADMINTONAŠICA NA Zagreb Youth Openu 2015 !


ZYO 2015
Proteklog vikenda održao se međunarodni turnir u Zagrebu na kojem je igralo 174 igrača iz 11 zemalja.

Prva imena BK Velika Gorica na 3-ećem Zagreb Youth Openu su Jelena Buchberger i Matea Krlić koje su uspjele stići do finala ovog međunarodnog turnira koji iz godine u godinu pokazuje sve veći napredak i dolazak velikog broja igrača. Jelena je u parovima do 11 godina zajedno sa suigračicom Nikom DEDIČ iz Slovenije osvojila zlatnu medalju dok je u singlu bila brončana.

Svoj najveći uspjeh na međunarodnim turnirima do sada ostvarila je Matea Krlić i to u konkurenciji do 15 godina, uvijek pozitivna i strpljiva Matea je zajedno sa slovenkom Tajom Pipan odigrala sjajan turnir i osvojila srebrnu medalju, izgubivši finale 21-16 i 21-14 od para Jana ADÁMKOVÁ Czech Republic i Inga SADAIĆ. Veliki trud i rad se isplatio, a prošlogodišnji ZYO doživio je u parovima ispravak u kojem je Matea pokazala da je sjajna parska igračica koju s pravom treba čekati.

Brončane medalje za velikogorički klub osvojili su također Ana ANIĆ zajedno sa mađarkom Niikol SOLTÉSZ u konkurenciji do 13 godina.te Dorian Cvijanović i Lucija Buchberger u konkurenciji do 17 godina. Dorian je i u singlu bio brončani izgubivši polufinale od kasnijeg pobjednika slovenca Klemena Lesničara 22-20 21-17. Nedostajalo je samo malo strpljenja da rezultat bude obrnut, no uvjereni smo da će sa mečevima i turnirima koji dolaze Dorian i dalje konkurirati za najviša postolja.

U ženskim parovima do 17 godina još dvije bronce za naše igračice Klaru SKRBIN i Valentinu SKRBIN te Luciju BUCHBERGER i Iru MISIR, a svakako valja napomenuti da su sestre Skrbin u svom prvom nastupu na međunarodnom turniru kao igračice BK Velika Gorica uspjele stići do postolja.

Na turniru u Zagrebu uz osvajače medalja boje kluba branili su: Filip Antunović, Ivan Mance, Mihael Jurenić, Petra Senfner i Vito Buchberger pod vodstvom trenera Nevena Rihtara.

Čestitke svima na odličnom nastupu !

ZYO mix 17

ZYO parovi 17

zyo jele