Prijava

Vaša prijava

Ira Misir i Vito Buchberger Prvaci Hrvatske za 2012/2013


Proteklog vikenda na održanom  Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu  koje je organizirao HBK “Max” , Ira Misir postala je dvostruka prvakinja ( u singlu i u parovima sa Ledom Dominić ) dok je Vito Buchberger prvak u parovima ( zajedno sa Bornom Vadljom iz BK Međimurje )  i viceprvak u singlu. Zlatnu medalju u singlu osvojio je Borna Vadlja iz BK Međimurja. Ovim rezultatom Badminton klub  Velika Gorica  potvrdio je još jednom  najbolje poletarce u državi za 2012/2013 godinu te  objedinio uspjeh  i  u muškoj i  u ženskoj konkurenciji.

VG Ira na vrhu Hrvatske

VG pravi MM parovi

JAKOST KLUBOVA PO BROJU ZLATNIH MEDALJA MEĐU POLETARCIMA I MLAĐIM KADETIMA:

  1. VELIKA GORICA; 3,5 zlata i 4 medalje
  2. ZAGREB MAKSIMIR; 2 zlata i 6,5 medalje
  3. MEĐIMURJE; 1,5 zlato i 7 medalja & MEDVEDGRAD; 1,5 zlato (1/2 + 1/2) i 10,5 medalja

 

Veseli nas uspjeh naših najmlađih igrača koji su pokazali da rezultati do sada  nisu bili slučajni te je sve više igrača koji će u budućnosti biti u vrhu Hrvatskog badmintona

VG prvaci Ira

Ira i Vito pokazali su stav i snagu ali u isto vrijeme i emocije koje smo svi zajedno proživjeli, učinili su nas ponosnima i čvrsto vjerujemo da će biti primjer i vodilja novim generacijama poletaraca koji stasaju u klubu.

 

VG Vito i Borna

Među juniorima najbolji je bio Filip Špoljarec iz Medvedgrada osvojivši tri zlatne medalje. Od juniorki i dalje je najbolja  Maja Pavlinić koja je ovim ujedinila ponovno juniorsku i seniorsku konkurenciju.

Od naših juniora na prvenstvu je nastupio Ivan Vujević.

Kod kadetkinja sa tri zlata najbolja igračica bila je Lea Tandara. Napokon joj se sve posložilo, Bravo Lea! U ženskim parovima pomogla joj je Ela Trstenjak iz BK”Međimurje”.

Prvak Hrvatske kod kadeta je Filip Jagar iz HBK Max, dok je u muškim parovima Dorian Cvijanović osvojio brončanu medalju nastupajući zajedno sa Dinom Ivčevićem iz BK Medvedgrad. U kadetskoj konkurenciji nastupili su još Jakov Vujević, Lucija Buchberger i Elena Miščević.

BROJ KLUPSKIH ZLATA OD POLETARACA DO SENIORA

  1. MAX; = 11,5
  2. MEDVEDGRAD; = 8,5
  3. VG; = 3,5
  4. MEĐIMURJE I ZAGREB MAKSIMIR; = 2

Polako na badmintonskoj karti Hrvatske dolazi do promjena. Pojavili su se neki novi klinci. BK VG sa Irom Misir , Vitom Buchbergerom, Dorianom Cvijanovićem. BK Zagreb Maksimir sa zlatnom Dorotejom Brkić, Ledom Dominić, i ostalim  poletarcima postaje dio promjena koje su morale doći; pa BK Međimurje sa Bornom Vadljom, BK Aedium sa Miom Čerjan… pokazuju da Hrvatska u badmintonu nije samo jedan klub i jedan grad, ili dva i u tom smjeru nastavit ćemo stvarati nove Prvake koji će u budućnosti biti u samom vrhu.

VG Sampanjac

Hvala svim igračima, trenerima, roditeljima i prijateljima kluba   na jednoj nevjerovatnoj sezoni koja je donijela novi pravac i nove ciljeve u budućnosti.

 


Goričke večeri