Prijava

Vaša prijava

Dorian Cvijanović dvostruki Prvak Hrvatske za 2013


Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore održano ovoga vikenda u Dubrovniku ( 25/26.05.2013) donijelo nam je dvostruko zlato Doriana Cvijanovića, pojedinačno i u paru, sa Dinom Ivčevićem kao i potvrdu da je Dorian apsolutno najbolji mlađi kadet u državi čime je zaokružio svoju najbolju sezonu do sada.

HK U 13 muski singl

Dvostruku krunu kod mlađih kadetkinja osvojila je Doroteja Brkić,u singlu i ženskim parovima sa Miom Čerjan, dok je u mixu bila brončana sa Josipom Meglićem.

Velika Gorica i Zagreb Maksimir zajedničkom suradnjom nakon odličnih rezultata kod poletaraca pokazuju novu snagu i u starijim uzrastima, a tek smo na početku ! 

Najuspješniji klub na PH za mlađe juniore  je HBK Max koji je osvojio svih pet naslova,a prvo ima je svakako Filip Jagar sa sva tri prva mjesta,te Maja Pavlinić sa dva zlata i jednim srebrom.

Iskrene čestitke svim pobjenicima i osvajačima medalja na PH 2013, a popis možete pogledati na http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=4B103048-F66F-4EDF-820C-07CFEF3628B4