Prijava

Vaša prijava

Badmintonom u kravati „ Velika Gorica proslavila svoj rođendan kluba


Toni Lukačević  i Ira Misir pobjednici su  novogodišnjeg već tradicionalnog izdanja turnira “Badminton u kravati” koji se održao po peti  puta ovoga vikenda.

Kravata sampioni  Ira i Toni

Tradicija slavlja se nastavlja i dok mnogi još uzivaju u blagdanima, najhrabriji su suvišne kalorije odlučili potrošiti uz badminton, s obzirom da snijega još uvijek nema. Kravata je kao što već sigurno znate u modu Europe ušla sa turopoljskom regimentom u sastavu francuske  kraljevske vojske, a „ Badminton u kravati „ po peti puta tradicija je slavlja na tu činjenicu koju svake godine zelimo obiljeziti uz godišnjicu kluba.

Kravata 1 zajedno

Ukupno je na turniru nastupilo 24 igrača podijeljenih u 12 parova. Uzivali su i igrači i publika, a turnir je trajao punih 5 sati. Nakon vrlo izjednačenih mečeva u grupama, dobili smo četiri najbolja para koja su odlučivala o medaljama. U prvom polufinalu Toni Lukačević & Ira Misir pobijedili su Luciju Buchberger & Drazena Šlibara, dok su u drugom Neven Rihtar & Suzana Antolović bili bolji od Zvonimira Bušića & Ivana Vuksana.

Kravata pobkednici

Finale je pripalo Toniju i Iri, Neven i Suzana  osvojili su srebro, a u meču za broncu slavili su Lucija Buchberger i Drazen Šlibar.

Po ocjeni stručnog zirija ( Đurđica Perković & Anamarija Paoletić – Dugo Selo ) naslov najljepših kravata „ponijeli“ su  Matea Krlić i Josip Buchberger.

Kravata nice Bucha i Matea

I ovoga puta još jednom smo svi zajedno uzivali na festivalu sporta, druzenja i zabave !

Kravata zavrsna

Svima skupa Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu zele članovi Badminton kluba „ Velika Gorica „.