Prijava

Vaša prijava

Od sutra u Domu zdravlja djeluje poseban tim za cijepljenje

[]

U svih osam ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije od četvrtka, 10. lipnja bit će ustrojeni posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv COVID-19.

Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu.

Tablica s popisom ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije, adresama, radim vremenom timova za cijepljenje te kontaktima za obvezan prethodni dogovor termina nalazi se u nastavku.

Narudžbe se primaju na telefon od 8 do 12 sati.

Masovno cijepljenje drugom dozom u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica

Također, ovog vikenda u subotu i nedjelju, 12. i 13. lipnja održat će se masovno cijepljenje drugom dozom u svih devet gradova na posebno organiziranim punktovima. U Velikoj Gorici cijepljenje će biti u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica. Svi stanovnici koji se trebaju docijepiti već su prilikom cijepljenja prvom dozom dobili svoj termin za drugu dozu.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije do sada je s jednom dozom cijepljeno 41 posto stanovnika starijih od 18 godina, tj. njih 14 posto s dvije doze.

– Iako je trenutna epidemiološka situacija na području Zagrebačke županije povoljna nužno je nastaviti s cijepljenjem stoga pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da se jave svojim liječnicima ili u posebno organizirane ambulante te da se tijekom lipnja cijepe u što većem broju – kažu iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo.