Prijava

Vaša prijava

Tonka Bontonka otvara Goričke večeri

[]

Predstava za djecu “Tonka Bontonka” u četvrtak u 18 sati u dvorani Gorica otvorit će najdugovječniju manifestaciju Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica Goričke večeri. Nakon predstave kroz kreativnu radionicu, djeca će moći i upoznati pristojnu djevojčicu Tonku i nestašnog dječaka Stjepka. Besplatne ulaznice za predstavu mogu se preuzeti sutra od 17 sati.

Osim toga, program ovogodišnjih Goričkih večeri donosi predstave, predavanja, koncerte i radionice. Vrhunac Goričkih večeri bit će koncerti na otvorenom. Osim goričkih Mungosa i već tradicionalnog VG Blues, Rock & Country festivala, zapjevat će i zasvirati Klapa Kampanel te Bosutski bećari.

Uz to, za sve ljubitelje sedme umjetnosti, Pučko otvoreno učilište je pripremilo i Ljetno kino na otvorenom. U Parku dr. Franje Tuđmana prikazivat će se hollywoodski blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18 i 20 sati.

Za sve ljubitelje sporta organizatori Goričkih večeri su pripremili i prijenose utakmica Europskog nogometnog prvenstva na velikom ekranu. Utakmice reprezentacije nogometni fanovi mogu pratiti na otvorenome, u Parku dr. Franje Tuđmana. Prva utakmica, ona protiv Engleske, je u nedjelju u 15 sati.

Ulaz na sve programe je besplatan.