Prijava

Vaša prijava

Ovo su najbolji velikogorički osnovnoškolci i srednjoškolci!

[]

Gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar danas je primio i prigodno nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola. Priznanja i pohvale primilo je 15 učenika osmih razreda osnovnih škola s područja grada.

-Vi ste na jednoj prekretnici svoga života, a zbog toga što ste najbolji u prednosti ste pred ostalim vršnjacima prilikom odabira srednje škole. Kad krenete u srednju školu pokušajte nastaviti ovaj kontinuitet biti najbolji, i zapamtite u životu su najvažniji zdravlje i obrazovanje. Nemojte se pogubiti u nastavku obrazovanja i dozvoliti da vas pubertet uzme, pa da dođe do krize i popuštanja. Sjetite se ovih divnih trenutaka koji su vas vodili kroz osnovnu školu i svih divnih ljudi koji računaju na vas i u konačnici vaše budućnosti koja će isključivo biti podređena samo vama. Čestitam vam još jednom jer vi najbolje znate koliko je bilo učenja i odricanja da biste bili najbolji. – istaknuo je Ačkar.

14.06.2021., Velika Gorica, Prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– U ime svih učenika osmih razreda želio bih se zahvaliti na prijemu i na knjizi, ali prije svega na priznanju koje nam je ukazano za sav trud i rad koji smo uložili tijekom godina i rezultatima koje smo time postigli. Stvarno je čast naći se u društvu najboljih učenika i nadam se da ćemo tako i nastaviti. – rekao je Luka Azinović iz Osnovne škole Eugena Kvaternika.

14.06.2021., Velika Gorica, Prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Najbolji osnovnoškolci su Luka Cundeković i Marta Grgić iz OŠ Jurja Habdelića, Marija Rimac i Ela Lasić iz OŠ Nikole Hribara, Iva Karlović Papak i Luka Kvaternik iz OŠ Eugena Kumičića, Anton Pfeiffer Rimac i Luka Azinović iz OŠ Eugena Kvaternika, Karlo Mužić iz OŠ Novo Čiče, Lucija Turčić iz OŠ šćitarjevo, Stefan Gjorgiev iz Umjetničke škole Franje Lučića, Ante Matković i Lana Oštarić iz OŠ Velika Mlaka te Jan Dolački i Marta Trgovac iz OŠ Vukovina.

Priznanja i pohvale primilo je i 18 srednjoškolaca u čije ime se zahvalila Iva Mikulčić iz Gimnazije Velika Gorica.

-Zahvaljujem se u ime svih srednjoškolaca Grada Velike Gorice na ukazanom povjerenju i podršci, a ponajviše na vrednovanju našega truda u protekle četiri godine. Ovo priznanje puno znači u poticanju našeg daljnjeg rada, znači nama samima, ali i našim obiteljima koje su ponosne na nas, ali i našoj školi. – rekla je Mikulčić.

14.06.2021., Velika Gorica, Prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, foto: Petra Škrinjarić

-Kada kažemo da ste najbolji, možda je to teška riječ, jer u ovome trenutku možda niste svjesni koliko je to bitno i koliko to određuje vašu budućnost. Čime god se bavili, budite u tome uspješni. Bit će teških  trenutaka, i na fakultetu i u životu koji je pun uspona i padova, zato nemojte nikada kada bude teško odustati. Odustajanje vam ne smije biti opcija niti u jednom trenutku. – rekao je gradonačelnik Ačkar.

14.06.2021., Velika Gorica, Prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola, foto: Petra Škrinjarić

Najbolji srednjoškolci su Antonija Andričić, Stellaprgić i Patricia Breljak iz Ekonomske škole Velika Gorica, Iva Mikulčić, Laura Čelak, Niko Duspara, Mateja Rožić i Fran Dumančić iz Gimnazije Velika Gorica, Annalena Martina Kohnle, Marija Malunec, Ivan Mirenić, Kristijan Fiket i Hrvoje Horvat iz Srednje strukovne škole Velika Gorica, Ines Borić iz Umjetničke škole Franje Lučića te Magdalena Fabijanac, Roko Babić, Matej Meštrić i Niko Stapić iz Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina.