Prijava

Vaša prijava

Nismo se prodali, ne živimo zbog funkcija, samo želimo dobrobit Velikoj Gorici

[]

Jučer je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, a tim povodom jutros je ispred Muzeja Turopolja konferenciju za medije održao gorički MOST kako bi obrazložio svoje glasovanje za predsjednika i potpredsjednika (iz redova Domovinskog pokreta).

– Ne želimo izdati naše birače koji su nam dali povjerenje, mi se ne prodajemo tako lako. Dobili smo povjerenje da budemo glas naroda u Gradskom vijeću, i mi ne možemo dati podršku HDZ-ovom Darku Bekiću, a pogotovo ne Zvonimiru Lovriću iz Domovinskog pokreta. Jučer je sve bilo idilično, sve je cvjetalo, ali mi smo upozorili da ćemo biti glas građana i da im neće biti lako s nama. Nismo se prodali, ne živimo zbog funkcija, samo želimo dobrobit Velikoj Gorici. Oni koji su se jučer prodali, jako dobro znaju zašto su to učinili i oni će odgovarati svojim biračima. – rekao je Damir Slojšek.

Na odličnim rezultatima na lokalnim izborima MOST-u ovdje u Velikoj Gorici čestitao je saborski zastupnik i potpredsjednik MOST-a Nikola Grmoja, te zahvalio svim građanima koji su dali svoj glas upravo njima.

-Ostali smo dosljedni onome o čemu smo govorili u kampanji, dok su neki odlučili zadržati kontinuitet loše politike u ovome gradu, ali to je njihov izbor. Naš izbor je biti autentični kao što smo bili i do sada. Dajem podršku našim goričkim MOST-ovcima da nastave zagovarati te promjene kao što su to činili i protekle četiri godine, a uvjeren sam da će to činiti i dalje.

Jučer je na konstituirajućoj sjednici najavljena i prva redovna sjednica na kojoj će se raspravljati o rebalansu proračuna, na što se osvrnuo Ivan Bekavac.

-Mi smo spremni s našim zamislima i idejama kako pomoći našim sugrađanima, o tome komuniciramo prethodnih šest mjeseci i nadamo se kako će ta sjednica doći što prije kako bismo mogli pravodobno započeti s aktivnostima koje naši sugrađani predugo čekaju. Teatar iluzija s asfaltnom scenografijom je završio, strojevi su utihnuli, vjerujem da svi možete čuti tu tišinu. Mi ne znamo u kojem smjeru naš gradonačelnik namjerava voditi ovaj grad, a vrijeme teče. Očekujemo odgovore na brojna pitanja na koja ćemo znati postaviti i znat ćemo postaviti amandmane na proračun, građani to od nas očekuju.-rekao je Bekavac.