Prijava

Vaša prijava

Turistički vodiči, konobari, animatori…naučite kako sami procjeniti svoja znanja i vještine

[]

Razvojna agencija Vegora organizira set predavanja vezanih za validaciju vlastitih vještina vezanih za turizam organiziranih u sklopu projekta NESET. Na predavanjima će zainteresirani imati prilike naučiti kako sami procijeniti svoja znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova u turizmu i to za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu, kulturi.

Inače, predavanje će biti organizirano u tri faze i to predavanje za sve polaznike, rad u grupama po zanimanjima te individualni razgovor o samo-procjeni. Predavanje za sve polaznike će se održati 30. lipnja od 14 do 17 sati u Centru za posjetitelje.

– Ostala predavanja će biti dogovorena sa zainteresiranim polaznicima vezano za zainteresiranost po zanimanjima te se po završetku predavanja dobiva Uvjerenje o pohađanju, ističu iz Vegore te dodaju kako je cilj projekta pružanje transnacionalne podrške mladima u turizmu, stvaranje uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo u raznim oblicima turizma, osobito u alternativnim oblicima koji ne uključuju masovni turizam na moru ili na skijalištima.

Osim toga u pripremi je Platforma elektroničke podrške s materijalima za učenje, internacionalni portal za zapošljavanje za mlade u turizmu te podrška za poduzetnike u turizmu. Prijaviti se možete na linku OVDJE.