Prijava

Vaša prijava

U Pučkom otvorenom učilištu počeli upisi na tečajeve stranih jezika

[]

Započeli su upisi na tečajeve stranih jezika za novu školsku godinu 2021./2022. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica i traju do 9.  srpnja. Na tečaj se zainteresirani mogu prijaviti svakog radnog dana 9 do 19 sati u Odjelu za obrazovanje, II. kat, Zagrebačka 37. Nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike.

– Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima naših profesora. Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja – kažu iz Pučkog otvorenog učilišta.

Verificirani programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog ili francuskog jezika na 4 razine znanja. Po uspješnom završetku programa Učilište izdaje Svjedodžbu o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

Neverificirani programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, turskog, kineskog, švedskog, portugalskog, češkog, bugarskog, mađarskog, ukrajinskog i makedonskog jezika.

U ponudi su i individualni, ubrzani te konverzacijski tečajevi stranih jezika.