Prijava

Vaša prijava

Od danas časopise ili novine čitajte u prostorima Knjižnice

[]

Gradska knjižnica Velika Gorica ponovno otvara građanima svoje čitaonice novina i časopisa, kao i studijske čitaonice za rad i učenje.

– I dalje je prilikom boravka u knjižnici nužno poštivanje mjera za zaštitu od širenja zaraze koronavirusom – nošenje maski, dezinfekcija ruku pri ulasku u knjižnicu te poštivanje udaljenosti od 2 metra – ističu iz Knjižnice.

Iako su čitaonice otvorene broj čitača koji istovremeno mogu boraviti u čitaonici je ograničen. Najviše po četiri korisnika mogu biti u Središnjem odjelu za odrasle i Knjižnici Galženica dok na Dječjem odjelu može biti 6 korisnika.

– U studijskoj čitaonici odjela za odrasle i u Knjižnici Galženica dostupna su po 2 mjesta za rad, a svoje mjesto za rad je potrebno unaprijed rezervirati telefonom ili e-mailom u pojedinim lokacijama. Vrijeme je ograničeno na 2 sata za pojedinog korisnika. Također, ograničeno je i vrijeme rada na računalima i to na jedan sat po korisniku u sva tri odjela knjižnice. No, korisnici mogu slobodno koristiti vlastita prijenosna računala u prostoru knjižnice – poručuju iz Knjižnice.

I ne zaboravite da do 28. kolovoza knjižnica radi prema ljetnom radnom vremenu.