Prijava

Vaša prijava

Tomislav Jakovljević novi je trener Dinama Hidrela

[]

Rastali su se trener Mario Kajinić i nogometni klub Dinamo Hidrel. Odgovornu funkciju dobio je Tomislav Jakovljević, igrač i kapetan momčadi iz Novog Čiča. Tomislava smo uspjeli posjesti za stol u ugostiteljskom objektu negdašnjeg prvoligaškog nogometaša Dubravka Hrkovca u Čiču.

– Odlazim sutra s obitelji, supruga Klaudia i sin Niko (8 mjeseci), na 10-to dnevni odmor na Krk. Da, preuzeo sam momčad od Marija Kajinića koji se izgleda zasitio trenerskog posla, a ima i neke druge, možda važnije prioritete – potvrdio je vijest mladi Jakovljević i onda pojasnio.

– Imam tek 27 godina pa nastavljam i kao igrač. Polaznik sam trenerske akademije pri HNS-u, a potrebnu licencu očekujem prije starta nove sezone. Dobio sam ovlasti i za poslove sportskog direktora pa obavljam i razgovore te dogovore s igračima starosjediocima, ali i s prinovama, te pojačanjima – dodao je Jakovljević.

Tko je Tomislav Jakovljević? Rodom je iz Kuča gdje mu žive otac Drago i stric Tihomir Jakovljević, također negdašnji nogometaši i priznati nogometni aktivisti u Turopoljcu. Tomislav je također dijete Turopoljca a igrao je potom i za Mraclin. Nakon sklapanja braka preselio je u Jagodno pa onda i u susjedni Dinamo Čiče.

– Većina igrača koji su izgurali minulu sezonu ostaju u Hidrelu. Doma u Kuče i Turopoljac vrača se odlični i iskusni vratar Mario Zagorac. Isto takvih atribura Marko Rus odlučio je oprostiti se od seniorskog nogometa i nastavlja s veteranima. Radim na dovođenju tri do četiri istinskih pojačanja, ali i na povratku nekolicine domaćih igrača koji su privremeno apstinirali od nogometa. Cilj je gornji dio poretka u 1. županijskoj ligi istok. Dugoročno, Dinamo Hidrel renomeom zaslužuje barem Jedinstvenu županijsku ligu. Zbog toga nastojimo osnažiti i Upravu kluba s mlađim i ambicioznim dečkima koji još igraju jer predsjednica Ivana Cesarec zaslužuje maksimalnu podršku – kazao je Tomislav Jakovljević, staložen i izuzetno pristojan mladić koji radi u MUP-u.