Prijava

Vaša prijava

Mladi karatisti u Poreču bez medalja, ali iznad očekivanja

[]

Katja Braica, Ema Filković, Vita Kučan, Matea Kordić, Lucija Kirinić, Vito Hulina i Nikola Huzjak bili su u ekspediciji Karate kluba Velika Gorica, koju je trener Goran Živković poveo na sportski vikend u Istru. Nakon što su svi oni završili s natjecanjima u kategoriji do 14 godina, iz kluba su objavili kako je to sve izgledalo iz njihove perspektive:

“Velikogorički karatisti su nastupili na WKF YOUTH LEAGUE turniru u Poreču koji se održava od 2. do 4. srpnja u sportskoj dvorani Žatika, a na kojem nastupa oko 1600 natjecatelja iz 50 država. Ove godine smo nastupili samo sa jednim dijelom natjecatelja uzrasta U14 kojima je to prvi nastup na jednom tako velikom i jakom turniru.

Nažalost, nije osvojena nijedna medalja, ali dečki i cure su iznad očekivanja odradili svoje borbe. Iznimno nas veseli da su gotovi svi borci prošli nekoliko kola, i to protivnike i protivnice koji su “krema” europskog karatea. S pravom očekujemo dobre rezultate sa državnog prvenstva koje će se održati u listopadu ove godine, a na kojem ćemo nastupiti s više od dvadeset natjecatelja. Stasa jedna nova generacija koja će vrlo brzo raditi vrhunske rezultate.”