Prijava

Vaša prijava

Odlazak na more za ovu djecu bit će ljepši uz vašu pomoć!

[]

Gužve prema Jadranu sve su veće, tko god može, osvježenje, odmor i zabavu barem na nekoliko dana potražit će upravo tamo, na našoj prekrasnoj obali. Ali svi znamo da to nije samo odluka da se ide, za to su potrebne opsežne pripreme, pogotovo kad su žene u pitanju, a još ako imate djecu i više. Luftići, kantice, lopatice, kremice, ručnici, šeširi, oprema za ronjenje…Sigurni smo u poprilično dug popis.

No, dok planirate svoje ljetovanje, zastanite na trenutak i pomislite na one koji će možda po prvi puta na more i koji si sav taj popratni sadržaj ne mogu priuštiti. Ako ne znate baš nikoga, skrenut ćemo vam pažnju na djecu iz Doma za nezbrinutu djecu.

-U organizaciji Doma, sa svojim tetama (časnim sestrama) naši novi frendovi idu na zasluženi odmor. Ono što su nas časne skromno zamolile kada smo ih pitali kako im još možemo pomoći su zaštitne kreme za sunčanje. Ja sam bila slobodna, pa sam dodala i sve ostalo što jednom klincu treba za plažu, pa molim sve koji mogu sudjelovati sa bilo čime što bi im dobro došlo na plaži da mi se jave u komentar ili inbox. – napisala je na svome Facebooku gorička humanitarka Marija Šapina.
Riječ je o 30 štićenika Doma u starosti od sedam godina, pa do studenata, a donacije je moguće predati u Velikoj Gorici ovoga tjedna do subote 10.07. Za dogovor o primopredaji javite se Mariji putem Facebooka.