Prijava

Vaša prijava

Obrt Cipov iz Buševca dobitnik županijske potpore

[]

Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, danas je u prostoru Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan, dodijelio 6,8 milijuna kuna vrijedne ugovore poduzetnicima za potpore za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u proizvodne i neproizvodne djelatnosti. Kroz četiri različite mjere, županija je za 566 poduzetnika osigurala gotovo 10 milijuna kuna

– Županija ovim mjerama potiče poduzetništvo te im na ovaj način želimo zahvaliti i dati do znanja da će i u budućnosti imati našu podršku. Naši poduzetnici su žila kucavica, kako Hrvatskog gospodarstva tako i gospodarstva na području naše županije. Ovim putem pozivam poduzetnike da prate natječaje, a u tijeku su pripreme za proračun i mjere za 2022.godinu. Ono što mogu reći je to da će Zagrebačka županija još snažnije poticati poduzetništvo na svom području – istaknuo je zamjenik župana Ervin Kolarec, prilikom dodjele ugovora poduzetnicima.

Iznosi potpora kreću se od 20 000 do 70 000 tisuća kuna. Među dobitnicima potpora je i Ivana Belošević, vlasnica obrta Cipov iz Buševca, a koja se bavi proizvodnjom turopoljskih štrukli. Ivana je obrt, koji posluje od 1983.godine, naslijedila od oca, a od županije je dobila 18 tisuća kuna potpore.

– Omogućit će mi daljnje poslovanje u ovim teškim vremenima za sve nas male poduzetnike. Konkretno, potpora će mi pomoći u renovaciji poslovnog prostora, stoga hvala Županiji i nadam se da će i dalje podržavati nas male poduzetnike – rekla je Belošević.