Prijava

Vaša prijava

Zbog radova na projektu aglomeracije zatvaraju se određene prometnice

[]

Na širem području Velike Gorice i okolice u tijeku su radovi na izgradnji „Sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Velika Gorica“. S obzirom na velik obim radova koji se izvode, pojedine ulice i prometnice u narednim će danima biti ili zatvorene ili će biti otežano prometovanje.

Tako se za asfaltiranje u Velikoj Gorici priprema Ulica Nikole Tesle i to od Kolodvorske do ulice Ruđera Boškovića, pa će na toj trasi biti otežano prometovanje. A u tijeku su radovi u Velikoj Mlaki i to u Ulici Nikole Kramarića odnosno od Zagrebačke pa do Vladimira Nazora kao i u Industrijskoj ulici od asfaltne baze STRABAG do Odranske. Na tim trasama je ulica u potpunosti zatvorena za promet. U Lukavcu je pak, zbog radova, otežano prometovanje Turopoljskom ulicom od Školske prema Ciglenicama.

Do 24.srpnja otežano prometovanje biti će u Velikoj Kosnici u Zagrebačkoj ulici zbog asfaltiranja, a u Petini i Selnici Ščitarjevskoj se radi na iskopu i polaganju kanalizacijskih cijevi. Od 21. do 24.srpnja Slavonska ulica u Velikoj Kosnici će biti zatvorena.

U isto vrijeme otežano će se voziti u Ulici Črnkovec gdje se radi iskop i polaganje kanalizacijskih cijevi, a ujedno se dio ulice priprema za asfaltiranje kao i Posavska ulica. Radovi su u tijeku i u Leknenu u Velikogoričkoj ulici. U Ulici Trnje u Trnju se priprema podloga za asfaltiranje.

Nakon zaštitnog arheološkog istraživanja u Ščitarjevu započinju pripremni radovi na polaganju kanalizacijskih cijevi.

Do 2.kolovoza u Buševcu u Sisačkoj ulici radi se na glavnom kolektoru pa je mogućnost otežanog prometa i na toj dionici. U susjednom Mraclinu se pripremaju za asfaltiranje Ulica braće Radić i Ladislava Galekovića.

Brojne ulice zatovrene su zbog radova u Gornjem Podotočju. Do 2.kolovoza trajat će radovi na kućnim priključcima u Petrovoj ulici, Ulici Slavka Kolara, Gornje Podotočje i Sv.Fabijana te u Ulici Kneje. Do 26.srpnja u Ulici Vranešina i Tomacovoj ulici radi se na glavnom kolektoru.