Prijava

Vaša prijava

Predložite programe iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite ili kulture

[]

Pozivaju se ustanove koje obavljaju djelatnost iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite da dostave prijedloge programa rada i financijske planove za 2022. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu iduću godinu.

Prednost za uvrštavanje u Program javnih potreba imati će programi koji su usmjereni na unapređenje kvalitete života djece, mladih i obitelji u socijalno zaštitnoj potrebi, djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te zdravstvenu zaštitu i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Sve zainteresirane ustanove trebaju svoje programe/projekte prijaviti isključivo na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti mrežnim stranicama Grada Velike Gorice.

Također, objavljen je i Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2022. godinu. Pozivaju se ustanove kulture kojima je osnivač Grad da dostave prijedloge programe rada i financijske planove za 2022. godinu. Predlagatelji su dužni dostaviti i prijedlog financijskog plana te navesti izvore financiranja. Program javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2022. godinu donosi Gradsko vijeće.

Rok za podnošenje javnih prijedloga iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite kao i javnih prijedloga u kulturi je 30. rujna.