Prijava

Vaša prijava

Zbog radova na Aglomeraciji mnoge ulice zatvorene su za promet, kroz neke se vozi otežano

[]

U sklopu projekta Aglomeracija Velika Gorica u tijeku su radovi na prometnicama zbog čega su pojedine potpuno zatvorene za promet, a u nekima je otežano prometovanje ili je moguće naizmjenično propuštanje vozila. O kojim prometnicama se radi izvijestili su iz VG Vodoopskrbe uz napomenu da je plan radova podložan promjenama. Plan se odnosi na razdoblje od 23.-30.srpnja 2021.

Ulice u kojima je promet zatvoren su Ulica Nikole Kramarića (od Zagrebačke ulice do Ulice Vladimira Nazora), Industrijska ulica (Od asfaltne baze Strabag do Odranske ulice), od danas je do 30.srpnja u Velikoj Kosnici zatvorena Slavonska ulica, a do 02. kolovoza na području Kuča-Gornjeg Podotočja bit će zatvorene Petrova ulica, Ulica Slavka Kolara, Ulica Gornje Podotočje, Ulica Vranešina, Ulica Braće Radić, Ulica sv. Fabijana, Tomacova ulica i Ulica Kneje.

Otežano prometovanje vozače očekuje u ulicama Nikole Tesle i Vukomeričkoj koje se pripremaju za asfaltiranje, u Zagrebačkoj ulici na području Velike Kosnice gdje će danas i sutra biti izvršeno asfaltiranje, do 30.srpnja u ulicama Petina, Selnica Ščitarjevska gdje su radovi na iskopu i polaganju kanalizacijskih cijevi, te izvođenju kućnih priključaka. U Maloj Kosnici i Guzanićevoj ulici u Leknenom također će se otežano voziti do 30.srpnja zbog izvođenja kućnih priključaka. U Posavskoj ulici odvijat će se radovi na iskopu i polaganju kanalizacijskih cijevi. Glavni dio Ulice Trnje priprema se za asfalt. Na glavnoj prometnici koja spaja Črnkovec i Ščitarjevo k.b.1-4, te k.b. 2A-5G otežano će se prometovati zbog nastavka pripremnih radova na polaganju kanalizacijskih cijevi. Radovi su i na glavnom kolektoru u Sisačkoj ulici do 02.kolovoza. Na području Mraclin-Okuje asfalt se do 02.kolovoza priprema u ulicama Braće Radić i Ladislava Galekovića.

Radovi su na aglomeraciji i u Rakitovcu od Turopoljske ulice prema naselju, te u Školskoj ulici u Vukovini. Postavljanje kućnih priključaka do 02.kolovoza odvijat će se u Staroj cesti, te Petrovoj ulici u Kučama.

Zbog iskopa i polaganja kanalizacijskih cijevi vozila će se do 30.srpnja naizmjenično propuštati u Ulici Črnkovec.