Prijava

Vaša prijava

Bruno Škrinjarić iz Maraton kluba Velika Gorica osvojio prvo mjesto na Ozalj i Vrhovac trailu

[]

Član Maraton kluba Velika Gorica Bruno Škrinjarić u subotu je nastupio na utrci “Ozalj i Vrhovac trail” i to na dionici od 16 kilometara s oko 800 m ukupne visinske razlike, te je na cilj stigao kao prvoplasirani natjecatelj.

-Moram priznati da sam stvarno uživao, staza je bila baš po mojoj mjeri – uzbrdice su bile kratke i užasno strme dok su nizbrdice bile duge i blage. Inače nisam “trailaš” tako da nemam naviku niti kužim ekipu koja se “razbija” na nizbrdicama, tako da sam se uglavnom fokusirao što brže odraditi uzbrdice, a polagano i oprezno nizbrdice. Od ostatka utrke sam se odvojio nakon nekih 2 kilometra te od tada zapravo sve išao svojim tempom. Ukupno sam završio sa zlatnom medaljom u ukupnom poretku za nešto manje od sat i pol. Hvala organizatoru na odlično odrađenoj utrci i super poklon paketima i nagradama!- kaže Škrinjarić.

Ovim je trailom Bruno zaokružio jedan lijepi niz – tri trail utrke u tri vikenda i tri podija. Sada slijedi kratki odmor, nakon čega se opet fokus stavlja na nastavak sezone cestovnih utrka i triatlona.


Rang liste za preddiplomske i diplomske stručne studije

Subota – izvješće o broju oboljelih do 10 h