Prijava

Vaša prijava

Matineja za umirovljenike ovoga petka donosi “Tajnu Azurne obale”

[]

Tradicionalno, posljednjeg petka u mjesecu Kino Gorica organizira Matineju za umirovljenike kada naši sugrađani potpuno besplatno mogu pogledati film koji se nalazi na repertoaru. Tako ih ovoga petka u 11 sati očekuje “Tajna azurne obale” s početkom u 11 sati.

Riječ je o francuskoj krimi komediji koja nas vraća u kolovoz 1970. godine. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje, no uskoro milijarder počinje dobivati prijeteća pisma. Uvjeren da je žrtva pokušaja ubojstva, pokuša angažirati usluge najboljeg pariškog inspektora. No, ljeto je i dostupan je samo inspektor Boulin…

-Na ovaj način želi se i ovom dijelu građana koji zbog malih mjesečnih primanja rijetko odvajaju novac za kino ulaznicu, a zakinuti su i za mnoge druge kulturne programe, omogućiti da besplatno pogledaju poneki zanimljiv film. Osim što ovim programom obogaćuje njihov kulturni život, umirovljenike se potiče na socijalizaciju i druženje sa sugrađanima, prijateljima i bivšim kolegama. – kažu iz POUVG.