Prijava

Vaša prijava

Jelačić startao bez bombastičnih najava

[]

Amaterski klubovi započinju pripreme za novu sezonu 2021/20222 pa tako i petoligaš Jelačić u Vukovini. Jučer popodne prije sumraka igrače su dočekali predsjednik Saša Matejčić, trener Stefan Rajič i Leon Levar, mlad školovan stručnjak za fizičku pripremu.

Na popisu igrača su Davor Sakač, Ivan Marković, Franjo Jergovski (vratari), Mateo Nikić, Antoni Prizmić, David Brlek, Filip Harambašić, Jakov Karaula, Josip Matejčić, Josip Matić, Josip Mihanović, Josip Miletić, Jurica Čumpek, Ivan Landeka, Mateo Maslać, Miron Memić, Petar Krasnić, Marko Rovišan, Saša Sabljak, Patrik Nezirović, Ivan Smok, Marko Rajić, Antonio Nikić, Mario Malbašić i Hrvoje Polić.

Normalno da su neki od njih još negdje na Jadranu ali brzo će u pogon. Dogovorene su pripremne utakmice protiv Gradića (31. srpnja), juniora Kurilovca (7. kolovoza), juniora Gorice (11. kolovoza), Klasa (14. kolovoza) i TOP Kerestinca (21. kolovoza).

Nije bilo bombastičnih najava što se rezultatskih ciljeva tiče. Planira se biti među vodećom petorkom. Možda je to i pila naopako nakon šestog mjesta minule sezone a u četvrti rang išla je vodeća petorka (Jelačić je do samog finiša držao poziciju za četvrtoligaša). Otišao je samo Smolković i realno Jelačić se sada s Naftaš Ivanićem i Turopoljcem može potući i za sam vrh.

Radovi na poligonu za trening s umjetnom travom prema planu idu naprijed.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike