Prijava

Vaša prijava

Područna škola Rakitovec i ove godine najbolja u akciji prikupljanja starog papira

[]

Područna škola Rakitovec je i ove godine osvojila prvo mjesto u sakupljanju starog papira u projektu “Priprema, pozor, recikliraj” koji se provodi već 7 godina.

Prikupili su 18.080 kg u prvom polugodištu odnosno 309.23 kg po učeniku čime su osvojili prvo mjesto po kriteriju najviše kilograma starog papira po učeniku, te će za to dobiti 30 paketa s raznim nagradama. Isto tako su nagrađeni po kriteriju škole s najvećom kilažom s ukupno 26.650 kg papira čime su dobili novu opremu po izboru u iznosu od 7000 kuna.

-Dragi naši roditelji, sumještani, donatori, prijatelji!  Još jedna nastavna godina je iza nas, a samim time i još jedna sezona sakupljanja starog papira. I ove godine pokazali smo se kao najuspješniji. Zahvaljujemo vam se svima i nadamo se i budućoj suradnji.- napisao je Željko Mikulin, učitelj PŠ Rakitovec, na svom Facebook-u.

Uz PŠ Rakitovec Grad je dodijelio nagrade u još 9 škola koje su napravile najbolje rezultate u natjecanju sakupljanja starog papira s ukupnim iznosom nagrada od 30 000 kuna kako bi sve škole dodatno motivirali da čim više skupljaju stari papir.

 


Dan otvorenih vrata naše škole