Prijava

Vaša prijava

DINAMO HIDREL Startali uglavnom s mladim domaćim igračima

[]

Turopoljski popis trenera bogatiji je za Tomislava Jakovljevića, još i igrača Dinama Hidrel. Kapetan momčadi ima 27 godina a u Hidrelu će uz spomenute funkcije biti i sportski direktor. Bit će mnogo posla za polaznika HNS akademije za trenersku licencu a profesionalno još k tome radi i u MUP-u. Pripreme su započele u utorak 27. srpnja. “U novu sezonu krećemo u pomlađenom sastavu s više od 90% domaćih igrača te ćemo bez pritisaka igrati utakmicu po utakmicu, a ambicija je puno bolje mjesto na tablici od prošlosezonskog 9. mjesta u 1. županijskoj ligi istok. Za nas prijelazni rok još nije završen što se tiče dolazaka, nadamo se da odlazaka neće biti.

Od starosjedioca tu su Šimić, Nikolić, Balenović, Filip Đuksi, Jakovljević, Čurla, Panić, Stiplošek, Hladni, Jurišić (povratak nakon ozljede), Bartolić, Risonjić, Slivak, Španiček (povratak nakon polusezone propuštene zbog mononukleoze), Topalović, Vukadin, Zorić, Žugaj, Hozjan i Čičak. Iz omladinskog pogona priključujemo mlade i perspektivne Hasanovića (ima već nekoliko nastupa za seniore), Žarinu i Andrijanića. Dogovoren je također povratak odličnog domaćeg igrača Andrije Škrtića dok nam je iz Turopoljca pristupio vratar Ivan Fabijančić a pripremama se priključuje i Alen Filipović nekadašnji golman kluba.

 

Dogovorene su pripremne utakmice 8. kolovoza protiv Mičevca u Mičevcu (18.30) i Posavca 14. kolovoza dok 21. već tradicionalno sudjelujemo na memorijalnom turniru u Mičevcu”-otkrio je mladi strateg koji se nakon ženidbe udomio u susjednom Jagodnom stigavši iz Kuča. Jakovljeviću će na klupi za pričuve pomagati negdašnji igrač plavih Krešo Đuksi, otac igraća Filipa. Živuća legenda Dinama iz Novog Čiča je pak djed Josip Đuksi Čuki koji je igrao za modre još početkom pedesetih prošlog stoljeća!