Prijava

Vaša prijava

Mama iz Gradića uzela stvar u svoje ruke i osigurala djeci mjesto za igru

[]

Društvene mreže često su preplavljene uglavnom lošim statusima, a o komentarima da i ne govorimo. Naravno, sreća uvijek postoje objave koje nam izmame osmijeh i poprave dan, a uz to pošalju snažnu poruku.

Na Facebook stranici Gradići danas je osvanula fotografija dječjeg igrališta koju bismo mogli nazvati “prije i poslije” i ništa tu ne bi bilo neobično da se za promjenu nije pobrinula jedna mama. Mama koja nije prozivala komunalna poduzeća, neodgovornost nadležnih i gunđala kako je igralište neuredno.

-I sad je sve lepo pokošeno i pokupljeno svo smeće pa mi je taj pješčanik baš bio grozan! Samo želim da se moja kćerka i ostali klinci mogu igrat u pijesku! , rekla je mama M. koja je u petak počupala korov u pješčaniku “na igralištu”. – stoji na ovoj FB stranici.

Mama iz Gradića je poslala snažnu poruku, a ona je da ne moramo čekati da netko nešto napravi, već da se i sami možemo potruditi učiniti malo, a veliko djelo. U ovom slučaju bilo je to čupanje trave iz pješčanika na radost djece iz ovog naselja, a ima li što ljepše od sretne djece?

-Svatko od nas može napravit malu, sitnu, par sekundi kratku aktivnost, kao npr. pokupiti smeće u šetnji i na taj način omogućiti da nam je svima ljepše živjeti u Gradićima!-zaključak je ekipe koja stoji iza stranice Gradići, a mi bismo dodali svi možemo učiniti malo da bi nam bilo ljepše živjeti gdje god se nalazili!